Un tramvai de pe linia 41 a ieşit de pe şine şi s-a rupt, vineri dimineaţă GALERIE FOTOCirculaţia pe linia 41 a fost blocată, vineri dimineaţă, timp de o oră şi jumătate, după ce un tramvai a deraiat şi s-a rupt în două. Nu au fost înregistrate victime, iar purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, a precizat pentru B365.ro că circulaţia a fost deblocată la orele 10.30.


Un tramvai al liniei 41 a deraiat, vineri dimineaţă, în apropiere de capătul de linie de la Piaţa Presei Libere, nefiind înregistrate victime, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu.

El a precizat pentru B365.ro că, la orele 10.30, circulaţia a fost deblocată.

Tramvaiul, care venea dinspre cartierul Ghencea, a deraiat în jurul orei 09.00, în apropierea capătului de linie de la terminalul Piaţa Presei Libere, în zona ultimului macaz înainte de schimbarea sensului de mers. În momentul deraierii, burduful care delimita două dintre vagoanele tramvaiului s-a rupt, a precizat Tobescu.

De asemenea, pentru preluarea călătorilor pe sensul dinspre Piaţa Presei Libere spre cartierul Ghencea au fost introduse temporar autobuze ale liniei 641.

Etichete: circulaţie blocată

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE