Un tramvai a lovit o maşină pe Bd. Ghencea. Patru persoane au fost răniteUn tramvai de pe linia 41 a intrat intr-un autoturism (Foto: Realitatea.net)
Un tramvai de pe linia 41 a intrat într-un autoturism (Foto: Realitatea.net)

În urma impactului, membrii unei familii, printre care şi o fetiţă de şase ani, aflaţi în autoturismul acroşat, au fost răniţi. Două ambulanţe au ajuns la faţa locului, anunţă Realitatea.net.

Maşina a ieşit de pe o stradă aflată în zona Stadionului Ghencea şi atunci s-a produs impactul cu tramvaiul.

Maşina implicată în accident este avariată în procent de 75 la sută, iar poliţiştii aflaţi la faţa locului au început cercetările.

"La 9.50, în zona Bulevardului Ghencea, un autoturism nu a acordat prioritate tramvaiului 41. Circulaţia va fi reluată după ce poliţiştii îşi vor încheia cercetările, a susţinut, pentru Realitatea TV, Brânduşa Raeceanu, purtător de cuvânt RATB.

Tramvaiul 41 nu mai circulă, în acest moment, din Ghencea spre Casa Presei. Călătorii vor fi preluaţi de o linie specială de autobuze.

Etichete: accident rutier, copii, masina, răniţi, tramvai 41

0/0 COMENTARII
Ardei Iute Ro
03 iun 22:37
+0
VOTURI
-0

Tramvaiul este un mijloc de transport in comun invechit. In Romania este promovat din cauza ca spagile in domeniul asta sunt greu de controlat. Face zgomot, se blocheaza usor si transporta mai putini pasageri decat daca linia este inlocuita cu autobuze, masini etc

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE