Un tren a deraiat, sâmbătă dimineață. Circulația feroviară, blocatăUn tren marfar încărcat cu sare a deraiat sâmbătă dimineață, la ora 0,55, în stația Lețca din județul Sălaj, iar circulația feroviară a fost blocată între Jibou și Dej, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi. Nu au fost înregistrate victime. 

Un tren a deraiat, sambata dimineata. Circulatia feroviara este blocata
Un tren a deraiat, sâmbătă dimineață. Circulația feroviară este blocată

Zece vagoane ale unei garnituri de tren marfar încărcată cu sare au deraiat sâmbătă dimineață, la ora 0,55, în stația Lețca din județul Sălaj, nefiind înregistrate victime, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi.

Circulația feroviară între Dej și Jibou a fost întreruptă în urma acestui eveniment. Potrivit reprezentanților CFR, situația creată este una foarte dificilă, fiind nevoie de câteva zile pentru remedierea problemelor. În tot acest timp, călătorii CFR vor fi transportați cu autobuzele, spun oficialii CFR.

CFR Călători informează că traficul feroviar este întrerupt, în această dimineață, pe secția Jibou – Ileanda – Dej Călatori din cauza deraierii, în localitatea Lețca, a unor vagoane de marfă, scrie ziarul Someșeanul. 

Călătorii cu destinațiile Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, București Nord vor circula cu trenurile aflate în circulație până la stațiile Jibou și respectiv Ileanda, iar pe distanța Jibou – Ileanda se asigură transbordarea cu mijloace auto.

Etichete: CFR, deraiat, tren

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE