Un tren internaţional care se îndrepta spre Bucureşti a lovit un tirUn tren internaţional care circula pe relaţia Viena - Budapesta înspre Bucureşti a lovit, miercuri, în jurul orei 13:30, la intrarea în localitatea braşoveană Codlea, un tir încărcat cu zahăr al cărui şofer nu s-a asigurat corespunzător, fără a se înregistra victime.

Un tren international care se indrepta spre Bucuresti a lovit un tir
Un tren internaţional care se îndrepta spre Bucureşti a lovit un tir
Foto: gandul.info

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitan Ciprian Sfreja, accidentul s-a petrecut la o trecere la nivel cu calea ferată, de la intrarea în localitatea Codlea, semnalizată cu Crucea Sfântului Andrei, transmite corespondentul MEDIAFAX, citat de gândul.info.

Şoferul tirului s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure corespunzător, iar atuocamionul a fost lovit în partea de mijloc de trenul internaţional care circula pe relaţia Viena - Budapesta.

"În urma impactului nu au fost victime, ci doar avarii la tir şi la locomotiva trenului", a spus Sfreja.

Circulaţia feroviară în zona în care a avut loc accidentul a fost oprită.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, reprezentanţii CFR nu au putut fi contactaţi pentru a da mai multe detalii despre avariile produse locomotivei trenului internaţional, şi nici despre perioada cât a fost oprit traficul feroviar în zonă.

Etichete: CFR, tren Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE