Un troleibuz a intrat într-un stâlp din Drumul Taberei FOTOUn troleibuz a intrat într-un stâlp, în cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, după ce un alt troleibuz, aflat în spatele său, a încercat să îl depăşească.  Tentativa de depăşire este însă greu de înţeles, întrucât era imposibilă: cele două troleibuze circulau pe aceleaşi cabluri de alimentare.

Un troleibuz a intrat intr-un stalp din Drumul Taberei FOTO
Un troleibuz a intrat într-un stâlp din Drumul Taberei FOTO
Foto: Facebook Perfect Simplu

Şoferul troleibuzului care a intrat sâmbătă într-un stâlp de pe Bulevardul 1 Mai a declarat că s-a speriat de manevra colegului din spate şi a virat brusc pentru a evita un accident.

Conform Digi24, în troleibuzul lovit nu era niciun călător, iar şoferul a scăpat nevătămat.

"Am trecut de două ori pe acolo, prima dată era într-un alt troleu şi oamenii spuneau ca a vrut şoferul să evite ceva. Când am fost mai pe seara să fac pozele, un domn vorbea la telefon şi se pare ca vorbea cu cineva de la RATB. Din ce am apucat să aud, şoferul ar fi frânat brusc. Dar nu stiu să vă zic ce s-a întâmplat exact.", a povestit un martor al incidentului pentru B365.ro.

Etichete: accident, Drumul Taberei, RATB, troleibuz

0/2 COMENTARII
Pentru Rus Ioan
20 Jun 09:38
+0
VOTURI
-0
De kkt este comentariul tau cu "da-ti".
Eu dau, tu dai, el/ea da, noi dam, voi DATI, ei/ele dau.

Mars la scoala, kkt-ule.
Rus Ioan
19 Jun 20:46
+0
VOTURI
-0
Cum adica s-a speriat de ala din spate ??????? Cuma adica martorul a zis ca nu stie ce s-a intamplat...care e stirea de fapt ziaristi de kkt ce sunteti... da-ti cu cuvinte aiurea intr-un text doar asa sa va luati salariul... nu intelegi nimic din stirile voastre de kkt...rusine

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE