Un tronson din centura Braşovului este finalizat, dar stă nedeschis circulaţieiUn tronson din şoseaua de Centură a Braşovului este aproape finalizat de circa două săptămâni, însă cu toate acestea nu a fost deschis traficului rutier. Directorul Companiei de Drumuri, Cătălin Homor, a declarat că tronsonul va fi deschis săptămâna ce urmează după ce se face auditul de siguranţă rutieră şi recepţia lucrărilor.

Un tronson din centura Brasovului este finalizat, dar sta nedeschis circulatiei
Un tronson din centura Braşovului este finalizat, dar stă nedeschis circulaţiei

"Tronsonul I al Variantei de Ocolire a Municipiului Brașov este finalizat "la cheie" de circa 2 săptămâni, dar nu este deschis traficului din motive birocratice. Considerăm de neacceptat acest lucru și solicităm CNAIR găsirea unei soluții pentru ca participanții la trafic să se bucure cât mai repede de aceasta bucată nouă de drum!", scria, luni, pe pagina de facebook, Asociatia Pro Infrastructura.

"Lucrarile sunt aproape gata. In cursul acestei saptamani va fi comisia de pre-receptie, va evalua cantitativ si calitativ aceasta lucrare. Daca lucrurile sunt corecte, saptamana viitoare se poate organiza receptia si da drumu la trafic. Orice proiect trebuie sa aiba acest Audit de Siguranta Rutiera care are mai multe etape. Una dintre etape este sa se faca acest audit inainte de procesul de receptie la terminarea lucrarilor. Va fi dedicat un auditor, va fi realizat auditul. Nu ne asteptam sa avem probleme", a declarat Homor pentru hotnews.ro.

Etichete: centura braşov, şoseaua de Centură a Braşovului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h