Un turist a rămas fără 1.200 de euro în holul unui hotel. Hoţul s-a folosit de METODA "SCAUNUL"Un bărbat a fost jefuit de 1.200 de dolari chiar în holul unui hotel din Capitală unde era cazat. Furtul a durat doar câteva secunde, astfel încât bărbatul nu a apucat să realizeze ce s-a întâmplat.

Barbat arestat
Barbat arestat

Un turist a fost jefuit prin metoda "scaunul" chiar în holul hotelului în care stătea temporar, pe durata vizitei în capitala României. Infractorului, în vârstă de 36 de ani, i-au fost suficiente câteva secunde pentru a-l lăsa pe păgubaș fără 1.200 de dolari.

Totul s-a întâmplat în timp ce turistul savura o cafea și un corn cu ciocolată. Hoţul s-a aşezat spate-n spate cu el, pe un scaun de la o masă vecină. Până ca turistul să realizeze ce întâmplă, infractorul a buzunărit, fără ca măcar să întoarcă o clipă capul, haina aflată în spatele său, obiect vestimentar lăsat firesc pe spătarul scaunului.

Potrivit libertatea.ro, infractorul specializat în furturi prin metoda "scaunul" a fost prins până la urmă de judiciariștii Secției 2, iar după expirarea ordonanței de reținere va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

Etichete: hoţ, jaf București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE