Un vatman din Bucureşti loveşte intenţionat o maşină care circula pe linia de tramvai VIDEOImaginile surprinse de camera de bord a unui tramvai arată cum un vatman loveşte intenţionat un BMW care aştepta la semafor pe linia de tramvai.

Un vatman a lovit intentionat un sofer
Un vatman a lovit intenţionat un şofer

În imagini se poate vedea cum șoferul este oprit pe linia de tramvai, iar în momentul în care se face verde la semafor, bărbatul nu vede și, implicit, nu pornește. Claxonat insistent de vatmanul tramvaiului, șoferul a ezitat în continuare să plece de pe loc. În acel moment, vatmanul a hotărât,să îi dea o lecție. L-a împins cu tramvaiul.

Uluit, șoferul mașinii a încercat să coboare din automobilul său pentru a-i cere explicații vatmanului. Nu a mai apucat pentru că mașina a fost din nou lovită. Polițiștii l-au identificat pe șofer și i-au luat permisul pentru 30 de zile. Bărbatul a și fost amendat cu 2.230 de lei.

Etichete: accident, Bucureşti, masina, trafic, vatman

0/3 COMENTARII
RATB
06 ian 15:47
+0
VOTURI
-0
Nu mi-e rusine nici cu "posesorii de BMW" din zona Rahova, Feren-texas (Chirigiu), dar nici cu vatmanii RATB (adica STB), RATB-ul fiind cunoscut pentru ca angajeaza bolnavi psihic, fosti puscariasi etc. Acum cativa ani un sofer de pe troleibuzul 66 a sarit sa ma calce pe trecerea de pietoni! L-am reclamat la RATB, cu poza facuta cu telefonul, dar el a venit cu un martor fals (ca era singur in troleibuz, se retragea; nu era nimeni cu el), care a sustinut ca de fapt el era pe verde si eu pe rosu (si era cam invers). Evident, avand si martor fals dar mai ales pile, RATB nu a facut absolut nimic -- cum niciodata nu face nimic!!
E putin ironic ca in zona Rahova vatmanii fac chestii de-astea "la verde", pentru ca in sectorul 4, tot vatmanii au fost "instruiti" SA STEA SI SA ASTEPTE LA VERDE "ca sa nu blocheze intersectia"!! Daca vrei sa cobori dealul de la Adesgo la Sincai si daca semaforul arata verde atat pentru inainte cat si pentru banda care face stanga spre Marasesti, Unirii, vatmanul OPRESTE si sta cumintel la semafor pana se face ROSU! De ce? CHIAR DACA NU SUNT MASINI IN INTERSECTIE, CHIAR DACA NU E NIMENI-NIMENI CARE SA FACA STANGA SPRE MARASESTI, vatmanul "nu blocheaza (respectiv!!) intersectia"!!
La Rahova tot RATB loveste masini!!
Ce sa mai zicem? ETERNA SI FASCINANTA ROMANIE!! :-) De cine a fost fondat BUCUR-esti?! De un cioban?? Explica multe...
adriana anghel
06 ian 13:51
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, va stiam oameni seriosi. Postati numai minciuni. ce cauta cocalarul pe linia de tramvai ? tramvaiul este plin cu persoane nu are cartofi sau ceapa de la aprozar... nu va e rusine....
Diana Hanganut
06 ian 10:51
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe doctorul Ogume, aveam nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vraja de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să-mi trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe whatsapp prin: +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE