Un vatman din Iaşi a şters parbrizul cu haina unui copil, furios că a aruncat o cremă în el VIDEOUn filmuleţ în care un vatman din Iaşi şterge parbrizul cu haina unui copil, care aruncase o cremă în geamul maşinii, a scandalizat internauţii.

Un vatman din Iasi a sters parbrizul cu haina unui copil, furios ca a aruncat o crema in el VIDEO
Un vatman din Iaşi a şters parbrizul cu haina unui copil, furios că a aruncat o cremă în el VIDEO
Foto: stirileprotv.ro
Imaginile filmate de un amator il surprind pe barbatul furios, dupa ce copilul i-a aruncat cu o crema pe geam. Conducerea Regiei de Transport in Comun din oras cerceteaza intreaga poveste, informeaza StirileProTV.ro

Incidentul a avut loc intr-un cartier din Iasi. Martorul, care a filmat intreaga scena si a postat imaginile pe Facebook, povesteste ca vatmanul s-ar fi enervat cumplit dupa ce baiatul, insotit de cativa amici, ar fi aruncat cu demachiant in geamul tramvaiului, chiar in zona in care se afla cabina manipulantului.

Omul spune ca a vazut cum barbatul a oprit tramvaiul in statie, a coborat, si l-a insfacat de mana pe copilul care nu pare sa aiba mai mult de 10-11 ani. Apoi a vrut sa-i dea o lectie si a curatat geamul cu haina baiatului.

'L-a ridicat de o mana sa stearga un far, a vazut ca nu poate, copilul plangea si a inceput sa traga camasa de pe el. El a incercat sa se descheie, dar omul asta tragea tare. Era foarte speriat, statea si nu putea sa faca nimic si la un moment dat a inceput sa planga.", susţine un martor.

Vatmanul a refuzat sa comenteze acuzatiile in fata presei, iar Adrian Mihai, purtator de cuvant RATP Iasi, a declarat urmatoarele: "Copilul a inceput sa stearga vagonul la solicitarea unui trecator, iar vatmanul a continuat aceasta operatiune. Am vorbit cu vatmanul, asa ne-a spus.

 
 

Etichete: facebook, iasi, ratp

0/3 COMENTARII
foarte bine
12 apr 11:34
+0
VOTURI
-0
si ce a facut rau vatmanul? hai sa promovam numai nesimtirea in tara asta. Acum ca, copilul avea numai 11 ani ii da dreptul sa si scuipe oameni pe strada fara sa pateasca nimic?
Cris
12 apr 07:15
+0
VOTURI
-0
Vatmanul a procedat foarte bine. Copilul care a facut acest gest e un viitor moldovean needucat, nedemn de stramosii lui, care va face gesturi simlare daca nu primeste o corectie, la timp. Tinerii retardati trebuie corectati la timp, prin masuri cat se poate de hotarate, altfel ajung niste distrusi la varsta adolescentei. Mergeti in zona liceelor, sa vedeti cum se manifesta tinerii ca sa va dati seama ca sunt niste distrusi, terminati.
Trebuia sa-l rupa
11 apr 23:56
+0
VOTURI
-0
Tupeul ciorilor astea nu cunoaste limite.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE