Una din intrările de la Muzeul Satului a rămas fără pază, "din lipsă de buget"Paula Popoiu, directorul Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, a declarat pentru news.ro că, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, „cineva a pătruns în muzeu”, însă în urma acestei fapte nu au fost înregistrate pagube în afara unui geam spart.

Una din intrarile de la Muzeul Satului a ramas fara paza, "din lipsa de buget"
Una din intrările de la Muzeul Satului a rămas fără pază, "din lipsă de buget"

Directoarea a fost anunţată sâmbătă că cineva a pătruns în muzeu. „Nu s-a furat nimic. A fost spart un geam al bisericii, a dispărut un lacăt, uşa de la cherhanaua Jurilovca fiind deschisă", a explicat ea.

Politişti de la Secţia 2 s-au deplasat la sediul Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti" pentru verificări.

Popoiu a mai spus că vor fi verificate înregistrările video şi că singurele puncte prin care se putea intra în muzeu sunt „dinspre lac, cu o barcă, sau dinspre teatrul de vară, unde nu mai avem pază, din lipsă de buget". „Vom pune din nou un paznic acolo", a completat ea.

Etichete: intrare muzeul satului, muzeul satului dimitrie gusti, paza muzeul satului

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
15 mai 22:21
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE