Unde ar putea fi amplasat noul SPITAL de ARŞI din CapitalăNoul Spital de Arşi din Capitală ar putea fi construit în Sectorul 1, în zona restaurantului „Doi Cocoşi" din Capitală, pe o suprafaţă de 4,5 hectare.

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu

Potrivit unor surse citate de news.ro, terenul se află în proprietatea Primăriei Sector 1. Conform primelor estimări,  acesta ar putea fi extins cu încă aproape trei hectare.

Discuţiile privind acest teren pe care ar urma să fie construit primul spital de arşi adevărat, cu circuite şi secţii aşa cum sunt prevăzute de standardele europene, vor fi purtate de către primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu", au arătat oficialii.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, au anunţat pe 12 august că vor să construiască un nou spital de arşi, rămânând în discuţie amplasamentul acestuia, şi că până la ridicarea noii unităţi medicale vor fi făcute lucrări ample la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi, care a fost închisă.

Etichete: Bucureşti, spital de arsi, spital de arsi bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE