(P) Unde găsim cele mai bune ponturi la pariuri sportive?Internetul este plin de site-uri, pagini și grupuri de Facebook pe care se publică ponturi, însă care dintre aceste nenumărate surse merită urmărită? Frunzărind printre opțiuni, vei vedea că majoritatea tipsterilor se grăbesc să dea de veste lumii întregi atunci când câștigă, însă atunci când lucrurile nu merg bine, fie șterg ponturile, fie se grăbesc să posteze alte predicții cu gândul de a-i face pe vizitatori să nu sesizeze pierderile. Cu alte cuvinte, puțini sunt cei care dau dovadă de transparență și de continuitate.


 Ferește-te de ponturile sigure: așa ceva nu există!

Partea proastă este că în ultimii ani au început să apară din ce în ce mai mulți escroci care pretind că oferă ponturi 100% sigure la meciuri aranjate.

Pentru mulți indivizi, această ocupație reprezintă principala sursă de venit, fapt pentru care își dedică tot timpul îmbunătățind metodele de a-i păcăli pe oameni. De aceea, de foarte multe ori, probele false pe care le prezintă unora sunt suficient pentru a-i prinde în plasă și a le lua banii pariorilor naivi, care speră să se îmbogățească peste noapte pe spatele altora.

Chiar dacă un grup sau o pagină de Facebook pare să arate numai bilete câștigătoare, gândește-te că postările cu meciuri pierzătoare fie au fost editate, fie au fost șterse, astfel încât a rămas numai ceea ce escrocul dorește ca tu să vezi. Chiar dacă vezi poze cu bilete și cu teancuri de bani sau video-uri în care ți se arată diverse mărturii, nu crede nimic din ceea ce vezi pentru că toate aceste lucruri pot fi măsluite cu ușurință. Aici nici nu mai este nevoie să spun nimic despre site-urile personale, care prezintă în marea majoritate a cazurilor un istoric de pariuri fals, inventat.

Cel mai bine este să-ți ții bani în buzunar și să preiei informații de la surse onorabile care dau dovadă de transparență și de continuitate. În pariuri nu trebuie să vizezi câștigul rapid, ci realizarea profitului pe termen lung. Fără un obiectiv realist, vei încheia de fiecare dată prin a goli banca!

Unde găsești ponturi bune și gratuite la pariuri sportive?

Dintre toate site-urile pe care le-am răsfoit, am observat că toate proiectele și fiecare tipster care oferă ponturi la pariuri pe site-ul comunității pariorilor din România are statisticile cu rezultatele la vedere și pot fi accesate de către oricine în timp real.

Specialiștii din cadrul echipei PariuriX.com furnizează zilnic ponturi din fotbal, baschet, tenis, handbal, hochei și alte sporturi. După primele 5 luni ale acestui an, statistica generală demonstrează faptul tipsterii PariuriX.com au avut un început de an profitabil. Bineînțeles, există proiecte mai reușite și proiecte care nu se bucură mereu de succes, la fel cum orice parior profesionist poate avea luni negative, fără ca acest lucru să-i afecteze șansa de a face profit pe termen mediu și lung.

Aceștia au fost cei mai profitabili 3 specialiști din cadrul echipei PariuriX.com în primele 5 luni ale anului 2017:

1. Sergiu Spânu +129,21 unități

(w300) 

2. Burlacu Ștefan +111,09 unități

 

3. Dan Ștefănescu +109,58 unități

 

Helmuth Duckadam și Zoltan Kiraly au fost cei doi specialiști care nu au încheiat nici o lună fără să realizeze profit. În orice caz, concurența este acerbă, întrucât tipsterii sunt evaluați odată la 3 luni, iar cei care nu dau rezultate sunt eliminați, păstrând astfel un nivel ridicat de performanță pe site.

Nu uita că aceste analize și sugestii de ponturi sunt publicate pentru a te ajuta, dar asta nu înseamnă că trebuie să le copiezi orbește. Fondatorul comunității PariuriX.com le recomandă tuturor jucătorilor să treacă datele extrase din analizele specialiștilor prin propriul filtru înainte de a pune vreun pariu. De asemenea, este foarte important ca toți cei care vor să realizeze profit la pariuri pe termen lung să respecte o strategie viabilă de money management și să-și stabilească obiective realiste, pentru că jucând haotic, chiar și beneficiind de pronosticuri de calitate, au șanse minime de a ieși pe plus.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

 

0/2 COMENTARII
FOX
05 iul 09:33
+0
VOTURI
-0
OAre cine e asa de fraier sa va dea bani pentru un articol publicitar pe un site neactualizat de o saptamana????
Fox
03 iul 15:09
+0
VOTURI
-0
Ce imi place cand am dreptate!!! Sunteti atat de previzibili! Accum aprox doua -trei saptamani ati publicat un articol asemanator cu aceleasi tipuri de informatii si in care chipurile voi spuneati jucatorilor sa se fereasca de dependenta creata de pariuri sporitve. De fapt sfaturle erau atat de copilaroase si amatoriste incat era clar ca de fapt faceti publicitate exact pariurilor sportive!!!! Si acum veniti cu articolul asta!!!! Atat de previzibil!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE