Unde îşi petrece vacanţele şeful de la mall BăneasaArthur Popa, 38 de ani, este directorul general al mall-ului Băneasa Shopping City. Acesta a povestit pentru zf.ro unde îşi petrece concediiile şi weekendurile, Bali fiind destinaţia preferată de vacanţă a acestuia şi a soţiei sale.

Arthur Popa
Arthur Popa
Foto: zf.ro

„Weekendurile sunt family and friends, în măsura în care reuşesc să fac asta. Eu şi soţia mea nu prea plecăm în city-break-uri, decât de maximum două ori pe an. Prin natura meseriei, am nevoie uneori să fac switch off şi aleg să fac asta în Deltă. În weekendurile care nu sunt ocupate de business, mergem în Deltă pentru că e o zonă liniştită. E foarte frumos să te trezeşti la 4 dimineaţa, te îmbraci, te urci în barcă, atunci când se îmbină noaptea cu ziua şi e un pic de ceaţă deasupra Dunării. E o imagine superbă. E linişte şi eşti tu cu gândurile tale. De aceea, şi soţia mea, şi eu preferăm Delta în locul mării.

Sunt pasionat de pescuit, îmi doresc să văd şi alte zone şi experienţe în afară de Delta Dunării, care e unică şi superbă. Totuşi, când ştii că te simţi atât de bine într-un loc, e păcat să-l schimbi pentru alt­ceva. Acolo mă simt bine, mă încarc cu energie pozitivă şi de acolo mă întorc refreshed. Nu pot s-o dau uşor pe altceva", povesteşte Arthur Popa, pentru zf.ro.

"În concedii mergem în afara ţării şi ne orientăm în special către Asia, pentru că acest continent ne-a câştigat prin mixul de culturi, de tradiţii, de religii. E un continent extraordinar de frumos de explorat. Locul care ne place cel mai mult şi unde putem merge în fiecare an fără nicio problemă este Bali. Am fost şi în Thailanda, Vietnam, Hong Kong, Singapore, Macao, am călătorit mult în Asia. Dar locul cu care ne simţim conectaţi este Bali. Are atât de multe lucruri interesante care te fac să te întorci acolo, încât ne este dificil să-l punem în balanţă cu orice altceva. Am fost acolo de trei ori până acum.

Un lucru unic în Bali, pe care cred că toată lumea ar trebui să-l facă dacă ajunge acolo, este să te duci să mănânci seara, la apus, pe plaja de la Jimbaran, într-unul dintre restaurantele de pe plajă. De asemenea, tot în Bali este un restaurant la care trebuie să ajungi, care se numeşte Cuca, unde găteşte un renumit chef spaniol. E un fusion cu ingrediente locale. Din punct de vedere culinar, e un mix extraordinar.

Noi ne simţim bine în Bali pentru că este un loc în care, dacă vrem să vizităm temple sau să facem un food experience travel două săptămâni de zile, putem face asta, pentru că sunt multe de experimentat", a mai spus şeful de la Băneasa Shopping City.

"Iarna, în weekend, mergem la munte la noi, în ciuda traficului. Nu aş renunţa la timpul petrecut în România, mă simt bine aici. Nu aleg să mă duc în Austria. Mă conformez", a conchis Arthur Popa.

Etichete: arthur popa, Băneasa Shopping City, şef mall Băneasa Shopping City

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h