Unde petrece preşedintele Klaus Iohannis sfârşitul de anPreședintele Klaus Iohannis își petrece sfârșitul de an la Bâlea Lac, potrivit unor fotografii postate pe pagina sa de Facebook.

Unde petrece presedintele Klaus Iohannis sfarsitul de an
Unde petrece preşedintele Klaus Iohannis sfârşitul de an

Surse din Administrația Prezidențială precizau joi că șeful statului își va petrece sfârșitul de an și la Sibiu, dar și în București.

Potrivit unor fotografii postate pe Facebook, șeful statului se află sâmbătă la Bâlea Lac.

"Dragi români, în urmă cu zece ani, țara noastră devenea oficial stat membru al Uniunii Europene — un obiectiv care nu ar fi fost posibil fără efortul depus de fiecare dintre noi. Acum un deceniu, părinții au început să construiască pentru copiii lor o lume mai bună. Opțiunea europeană a României a avut o puternică susținere publică pentru că oamenii au aderat în primul rând la un set de valori și principii: o democrație consolidată, domnia legii, o viață demnă, în pace și bunăstare. De aceea, urmașii celor care au construit România europeană au datoria să păstreze și să întărească pentru generațiile care vin moștenirea pe care au primit-o", afirmă președintele Iohannis, într-un mesaj video postat, sâmbătă, pe Facebook.

Etichete: Klaus Iohannis, klaus iohannis de revelion, revelion 2017

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE