GRATUIT: Unde se distribuie ceai cald în CapitalăPrimarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat că, în cele trei adăposturi municipale, se află 520 de persoane, iar trei echipe mobile ale Direcţiei de Asistenţă Socială monitorizează la intervale regulate alte 46 de persoane adulte care au refuzat adăpostirea. Totodată, în 10 locuri din Bucureşti, vor fi amplasate puncte de distribuţie de ceai cald.

Unde se distribuie ceai cald GRATUIT in Capitala
Unde se distribuie ceai cald GRATUIT în Capitală

"În cele trei adăposturi municipale se află în această seară (duminică seară - n.r.) 520 de persoane. Tot astăzi, două bucătării mobile au parcurs Capitala, oferind asistenţă persoanelor surprinse de viscol în staţii sau pe străzi, care au distribuit 600 litri de ceai şi supă. De sâmbătă până duminică, 25 de persoane fără adăpost au fost transportate de agenţii Politiei Locale la adăposturi", a declarat Sorin Oprescu la comandamentul de iarnă ţinut duminică seară la Primăria Capitalei, informează Mediafax.ro.

Potrivit primarului general, trei echipe mobile ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti monitorizează, la intervale regulate, cele 46 de persoane adulte care au refuzat adăpostirea de la începutul codului portocaliu în Capitală.

Tot echipele DGASMB au solicitat plasament în regim de urgenţă pentru un număr de şase minori ai căror părinţi nu îşi pot asuma protejarea lor direcţiilor de asistenţă socială şi protecţia copilului din sectoarele în care au fost găsiţi şi din două judeţe.

"Având în vedere faptul că fenomenele meteo se vor derula şi în zilele următoare, începand de luni, orele 10.00, se vor organiza puncte de distribuţie de ceai cald în zece locuri din Capitală", a mai spus Sorin Oprescu.

Acestea sunt pe Calea Grivitei nr.216 în Sectorul 1, pe strada Agricultori nr.105 în Sectorul 2, pe strada Maximilian Popper nr. 17 A, strada Nerva Traian nr. 8, strada Foişorului nr.56-58 şi strada Dristorului nr.81-88, în Sectorul 3, pe Calea Şerban Vodă nr.48 şi strada Mitropolit Filaret nr.41 în Sectorul 4, pe Calea Ferentari nr. 191 şi Şoseaua Viilor nr.44 în Sectorul 5.

Etichete: viscol bucuresti, zapada bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE