Unde se găseşte cel mai ieftin combustibil din BucureştiDiferentele dintre preturile la benzina si motorina practicate de statiile Petrom din Bucuresti fac ca un plin de benzina sa fie mai ieftin sau mai scump cu pana la 8,5 lei
Diferenţele dintre preţurile la benzină şi motorină practicate de staţiile Petrom din Bucureşti fac ca un plin de benzină să fie mai ieftin sau mai scump cu până la 8,5 lei

Cea mai ieftină benzină se poate găsi, potrivit datelor furnizate de Petrom, la benzinăriile din zona Berceni: Bd. Constantin Brâncoveanu, Drumul Găzarului, Bd. Constantin Brâncoveanu nr 97 şi Toporaşi. Aici, benzina standard 95 costa ieri 5,72 lei-litrul.

Cea mai ieftină motorină este vândută de Petrom la doua staţii situate pe Bulevardul Mihai Bravu (una în zona Tineretului şi cealaltă aproape de Dristor), şi în Vitan (zona Dudeşti). Aici, motorina standard costă 5,83 lei litrul.

Cea mai scumpă benzină de 95 vândută de Petrom în Bucureşti o puteţi găsi la staţiile din Piaţa Dorobanţi şi din zona hotelului Intercontinental (strada Tudor Arghezi), unde litrul de benzină standard 95 costă 5,89 de lei.

Cea mai scumpă motorină standard este vândută în Bucureşti tot în staţiile din Piaţa Dorobanţi şi de la Intercontinental, unde litrul de motorină standard costă 6,02 lei. În topul staţiilor unde motorina este scumpă, Petrom a mai anunţat şi Chitila Sat şi Cernica.

Aşadar, în cazul benzinei, variaţia de preţ este de 17 bani pe litru. La un plin de 50 de litri, asta înseamnă 8,5 lei, diferenţa între cea mai ieftină şi cea mai scumpă staţie. Pentru motorină, variaţia de preţ este de 19 bani pe litru, ceea ce înseamnă, la un plin de 50 de litri, o diferenţă de 9,5 lei.

Sursa: economica.rtv.net

Etichete: benzină, Bucureşti, Capitală, combustibil, motorină, Petrom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE