Unde se pot caza bucureştenii ale căror locuinţe au ars în incendiul din Titan, dimineaţăCAZARE LOCATARI INCENDIU TITAN. Bucureştenii ale căror locuinţe au ars miercuri dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit la mansarda unui bloc de patru etaje de pe Bdul. 1 Decembrie din cartierul Titan, se pot adresa Primăriei Sectorului 3 pentru a cere cazare. 

Unde se pot caza bucurestenii ale caror locuinte au ars in incendiul din Titan, dimineata
Unde se pot caza bucureştenii ale căror locuinţe au ars în incendiul din Titan, dimineaţă

CAZARE LOCATARI INCENDIU TITAN. "UTIL PENTRU CEI AFECTATI DE INCENDIUL DE LA 1 DECEMBRIE!
Daca inca nu ati reusit sa intrati in legatura cu colegii mei de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC), sunati la numarul de telefon 0728 729 797, pentru a le spune in ce situatie sunteti si de ce aveti nevoie!
Echipele de interventie in regim de urgenta ale DGASPC Sector 3 sunt pe teren inca de la 7 dimineata si incearca sa ii identifice pe toti cei afectati de incendiu, ca sa ii putem sprijini.
Revin cu informatii imediat ce avem un bilant al persoanelor afectate", a scris pe Facebook primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, pe raza căruia s-a produs incendiul de dimineaţă. 

Aproape 400 locatari ai unui bloc mansardat din cartierul Titan din Sectorul 3 al Capitalei au fost evacuaţi, miercuri dimineaţă, în urma unui incendiu care a afectat aproape 200 de locuinţe.

CAZARE LOCATARI INCENDIU TITAN. Incendiul a fost lichidat după aproape opt ore, după mai multe intervenţii ale pompierilor. Unele persoane care locuiau în imobilul afectat au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu fum. 

O şcoală din Capitală a fost evacuată în urma incendiului din zona Titan. Reprezentanţii Şcolii Gimnaziale Mexic au declarat că elevii au fost evacuaţi în jurul orei 10.00 din cauza "fumului care ajunsese peste tot". Potrivit lui Marian Banu, purtătorul de cuvânt al ISMB "incendiul a fost atât de puternic încât a intrat fum înnecăcios şi toxic în şcoală, iar copiii nu au mai putut să continue cursurile în condiţiile acestea".

CAZARE LOCATARI INCENDIU TITAN. Potrivit oficialilor ISU, incendiul a afectat 168 de garsoniere situate la cele patru etaje ale blocului și alte 34 aflate la mansardă.

Toţi locatarii au fost evacuaţi, la faţa locului intervenind 12 echipaje de pompieri şi patru autoscări care încearcă de trei ore să stingă flăcările. O femeie s-a intoxicat cu fum şi a fost transportată la spital. Un alt bărbat a suferit un atac de panică şi a avut şi el nevoie de îngrijiri medicale. O a treia victimă, o femeie de aproximativ 30 ani a fost transportată la spitalul Al. Obregia, în stare stabilă.

CAZARE LOCATARI INCENDIU TITAN. În urma incendiului, au mai fost transportate la spital alte două persoane intoxicate cu fum — un bărbat de 56 ani, la Spitalul Floreasca, și un pacient surdomut la Spitalul "Sf. Ioan". 

CAZARE LOCATARI INCENDIU TITAN.

Etichete: cazare locatari incendiu, DGASPC Sector 3, incendiu Titan, robert negoita, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h