Unde se vând mărțișoare în acest an. ANUNȚUL PRIMĂRIEIAdministraţia Pieţelor Sector 6 va autoriza şi în acest an comercializarea de mărţişoare şi cadouri de 8 Martie numai în locuri special destinate. Până în prezent au fost primite 50 de cereri. 

Unde se vand martisoare in acest an. ANUNȚUL PRIMARIEI
Unde se vând mărțișoare în acest an. ANUNȚUL PRIMĂRIEI

Comercializarea mărțișoarelor va fi permisă în Sectorul 6 în perioada 12 februarie – 8 martie 2016, în zonele adiacente Pieţelor Drumul Taberei, Veteranilor, Gorjului, Crângaşi, Orizont, Valea Ialomiţei, Apusului şi pe bd. Constructorilor.

Până în prezent, au fost depuse peste 50 de cereri în acest sens, doritorii fiind încă aşteptaţi. Concret, persoanele fizice autorizate şi persoanele juridice care doresc să vândă mărţişoare şi cadouri trebuie să depună o solicitare scrisă la Administraţia Pieţelor Sector 6 (Şos. Virtuţii nr. 148, www.piete6.ro).

“Am dispus ca inspectorii serviciului de specialitate din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 să monitorizeze, pe toată perioada valabilităţii autorizaţiilor, respectarea condiţiilor de comercializare a produselor tradiţionale de Mărţişor şi a locaţiilor impuse. Astfel, toţi membrii comunităţii vor beneficia de condiţii civilizate pentru comerţ în Sectorul 6”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

 

Etichete: Administrația Piețelor Sector 6, mărţişoare, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
BANI BANI BANI
11 Feb 15:08
+0
VOTURI
-0
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : posturidemunca.ema@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h