Unde se vor face GRATUIT analize la orice fel de carne pentru clienți- Nou punct sanitar-veterinarBucureştenii care cumpără carne din piaţă îşi pot testa produsele înainte de a pleca cu ele acasă la noul punct de control-sanitar veterinar ce urmează să fie deschis în Piaţa Progresul din Sectorul 4 al Capitalei. Analizele vor fi efectuate GRATUIT de inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Se deschide un punct de control sanitar-veterinar in Piata Progresul. GRATUIT, analize la carne
Se deschide un punct de control sanitar-veterinar în Piaţa Progresul. GRATUIT, analize la carne

Noul punct de control sanitar-veterinar ar urma să fie deschis în Piaţa Progresul, în a doua parte a lunii noiembrie, testele de boli pentru diverse tipuri de cărnuri fiind făcute GRATUIT pentru bucureşteni.

"Intenţionăm ca în jurul datei de 15 noiembrie să redeschidem cabinetul de profil unde să poată fi efectuate analize pentru carne de porc, pasăre, vită. Este singurul punct sanitar-veterinar din Bucureşti unde astfel de analize vor fi făcute fără costuri pentru bucureşteni. Analizele se vor efectua gratuit atât pentru cei care cumpără carne din piaţă, cât şi pentru cei care vin cu ea din exterior dar doresc să o testeze", a declarat pentru B365.RO Ştefan Florescu, directorul Administraţiei Pieţelor Sector 4.

Conform sursei citate, noul punct sanitar-veterinar din Piaţa Progresul ar urma să fie deschis zilnic, în intervalul orar 8-16, analizele fiind efectuate de inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

"Spaţiul de aproape 20 mp în care va funcţiona punctul sanitar-veterinar este pus la dispoziţia ANSVSA-ului cu titlul gratuit, pe o perioadă de cinci ani, în baza unei decizii a Consiliului Local Sector 4 de la sfârşitul lunii octombrie 2013", a explicat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Tot în incinta pieţei Progresul, inspectorii ANSVSA vor mai avea la dispoziţie un alt birou de unde vor dispune controale regulate în pieţele aflate în administrarea Sectorului 4.

În Sectorul 4 există în prezent nouă pieţe agroalimentare, in care patru se află în administrarea Consiliului Local Sector 4, respectiv Piaţa Apărătorii Patriei, Piaţa Progresul, Piaţa Covasna şi Piaţa Big Berceni Sudului.

Etichete: Capitală, Cristian Popescu Piedone, Piaţa Progresul, realitatea, Sectorul 4, Ștefan Florescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE