Unde va deschide Lidl magazine noiLIDL a anuntat ca face angajari in Capitala
LIDL a anunțat că face angajări în Capitală

Cele mai multe unităţi vor fi deschise în sectorul şase, unde densitatea medie a populaţiei este de circa 10.000 de locuitori/km pătrat. Spre comparaţie, în sectorul unu densitatea este de 3.400 de locuitori/km pătrat, scrie ZF.ro.

În sectorul şase compania deţine deja trei dintre cele cinci magazine din Bucureşti. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sectorului 6, instituţia a eliberat două autorizaţii de construire - una pentru extindere spaţiu comercial şi una pentru firmă luminoasă - pentru un magazin din strada Moineşti nr. 63, a cărui construcţie este aproape finalizată. Alte şase autorizaţii sunt în curs de eliberare, trei pentru construirea de spaţii comerciale şi trei pentru firme luminoase. Amplasarea celor trei magazine pentru care autorizaţia este în curs de eliberare nu a fost făcută însă publică.

Disconterul german, care a preluat la intrarea pe piaţă reţeaua de magazine Plus Discount, va mai deschide câte un magazin şi în sectoarele trei şi patru, unde deţine deja câte o unitate.

Reprezentanţii sectorului patru au spus că pentru compania Lidl România a fost eliberată o singură autorizaţie de construire în data de 25.05.2011.

"Magazinele Lidl vor funcţiona, conform autorizaţiei eliberate, în Drumul Găzarului nr. 71. Până în prezent, aşa cum reiese din controalele inspectorilor noştri, constructorii nu au început încă execuţia lucrărilor."

Etichete: Lidl, magazine, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
LUMINITA
06 nov 17:33
+0
VOTURI
-0
din cauza magazinului lidl care s a deschis pe drumul gazarului risc sa fiu data afara de la servici din cauza vanzarilor foarte mici patronul nu are de unde sa ma plateasca si face restructurari pana sa se deschida magazinula mers vanzarea din plin iar acum sa terminat sa va fie rusine numai voi sa traiti bine numai la voi va ganditi

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE