UNDE vor fi afișate listele cu LOCURILE DE PARCARE de reședință LIBERE din BucureștiPrimăria Sectorului 3 anunță faptul că începând cu data de 15 iunie 2018 locurile de parcare identificate ca fiind libere (nu cele eliberate ca urmare a nerespectării condițiilor prevăzute în Regulamentul referitor la atribuirea locurilor din parcările de reședință libere de pe raza Sectorului 3 al Municipiului București, aprobat prin HCLS 3 nr. 16/29.01.2018) vor fi publicate eșalonat în vederea demarării procedurilor de atribuire.

UNDE vor fi afisate listele cu LOCURILE DE PARCARE de resedinta LIBERE din Bucuresti
UNDE vor fi afișate listele cu LOCURILE DE PARCARE de reședință LIBERE din București

Anunțarea locurilor de parcare de reședință libere se va face on-line, pe site-ul www.primarie3.ro, la sediul Primăriei Sectorului 3 și la avizierele blocurilor de care aparțin bateriile de parcare respective.

Reamintim faptul că, în cursul acestui an, Consiliul Local al Sectorului 3 a adoptat Hotărârea nr. 16/29.01.2018 privind aprobarea Regulamentului referitor la atribuirea locurilor din parcările de reședință libere de pe raza Sectorului 3 al Municipiului București.

Primăria Sectorului 3 a anunţat la începutul lunii mai că a demarat procedura de ridicare a vehiculelor staţionate neregulamentar. Taxa de recuperare a unui autoturism poate depăşi 500 de lei. DETALII, AICI. 

Etichete: atribuire locuri de parcare de resedinta, lista locuri parcare libere, loc parcare de resedinta Sector 3, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE