Unde vor petrece Paștele președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian CioloșPremierul va petrece Paștele în Ardeal, iar președintele la Vila Lac 3.

Unde vor petrece Pastele presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos
Unde vor petrece Paștele președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș
Foto: jurnalistii.ro

Dacian Cioloș a lăsat Capitala pentru a petrece Paștele în Ardeal.

"Acasă la mine nu-i în Bucureşti. Acasă e acasă, în Ardeal", spune premierul, conform b1.ro.

Președintele se va afla în Bucureşti, la reședința renovată. Șeful statului și soția sa, Carmen, vor fi la Vila Lac 3. De altfel, Iohannis a anunţat că şi-a făcut viză de reşedinţă pentru Bucureşti, precizând că va vota în Capitală la alegerile locale.

Klaus Iohannis este de confesiune lutherană, a sărbătorit deja Paştele, alături de creştinii catolici. Iohannis a participă însă la slujba din prima zi de Paşte de la Biserica Romano-Catolică din Sibiu.

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, va petrece Sărbătorile Pascale acasă, în București. Împreună cu cele două fiice, dar şi cu cei trei nepoți.

Şi ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a spus că îşi va petrece Paştele acasă. „Cel mai frumos loc este acasă", a spus Curaj.

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a dezvăluit că nu a apucat să facă pregătirile necesare pentru Paşte.

"Mărturisesc cu ruşine că nu, n-am apucat să fac nicio pregătire şi cel mai rău este că nu m-am pregătit eu însămi pentru săptămâna aceasta. Nu ştiu când am ajuns în Săptămâna Mare" Raluca Prună, ministrul Justiţiei.

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, va merge la Petrileni, în județul Bihor, cu familia sa și părinții lui, așa cum face în fiecare an. Iar deputatul liberal, Raluca Turcan, încearcă să îmbine viaţa de familie cu acţiunile politice presupuse de apropierea alegerilor locale. "Printre altele, voi face cozonaci, drob şi voi colora ouăle. Vom celebra Paştele în familie. La Sibiu, desigur", a spus Turcan.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, va petrece Paștele alături de băieții săi, de soția sa, şi de prieteni. „Anul acesta, vom merge la munte împreună cu alte familii tinere, cu copii de vârstă apropiată. Va fi hărmălaie și veselie cu siguranță", a spus Stroe.

Etichete: dacian ciolos, Klaus Iohannis, Paşte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE