Unde zboară cel mai des călătorii de pe aeroportul OtopeniDin cele peste 1.200 de avioane care au decolat săptămânal în sezonul de iarnă (25 octombrie 2015 - 27 martie 2016) de pe ae­roportul Henri Coan­dă, aproape 40% se îndreaptă către zece destinaţii, cele mai multe fiind internaţionale, arată o analiză efectuată de Ziarul Financiar. 

Unde zboara cel mai des calatorii de pe aeroportul Otopeni
Unde zboară cel mai des călătorii de pe aeroportul Otopeni

Londra, Cluj-Napoca şi Iaşiul sunt principalele destinaţii ale avioanelor care decolează de pe aeroportul internaţional Henri Coandă din Capitală, terminal care a fost tranzitat anul trecut de 9,3 milioane de oameni.

Londra este principalul hub către care pleacă aeronavele din Bucureşti, 69 de zboruri fiind înregistrat săptămânal către această destinaţie, conform datelor transmise Ziarului Financiar de către Compania Na­ţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Către aeroporturile din Londra zboară companii precum Wizz Air, Tarom, Blue Air, Britsh Airways şi Ryanair, iar lupta dintre companii a fost din ce în ce mai acerbă în condiţiile în care în Marea Britanie lucrează peste 140.000 de români, iar Londra devine o destinaţie de vacanţă pentru tot mai mulţi români.

Însă, din spate vin puternic destinaţiile interne, aeroporturile din provincie atrăgând tot mai multe companii aeriene.

Etichete: aeroport Otopeni, Cluj, destinație, iasi, Londra, zboruri aeroport otopeni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h