UNGARIA - ROMÂNIA: Ghidul MAE pentru suporterii care pleacă la BudapestaUNGARIA - ROMÂNIA. ROMÂNIA va juca, VINERI, 4 SEPTEMBRIE, cu UNGARIA în preliminariile Campionatul European de Fotbal EURO 2016. Meciul se joacă pe stadionul „Groupama” din Budapesta, începând ora 20:45 ora României. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a realizat pentru suporterii români care merg la Budapesta un ghid care cuprinde informații diverse, de la date generale despre țară, reglementări vamale, până la rutele optime către stadion și mijloacele de transport în comun cele mai potrivite.

UNGARIA - ROMANIA: Ghidul MAE pentru suporterii care pleaca la Budapesta
UNGARIA - ROMÂNIA: Ghidul MAE pentru suporterii care pleacă la Budapesta

UNGARIA - ROMÂNIA. 1.100 de bilete au fost vândute suporterilor români pentru meciul UNGARIA - ROMÂNIA ce are loc, vineri, la Budapesta. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a realizat pentru suporterii români un ghid care să îi ajute la deplasarea în Ungaria. 

În acest ghid, MAE avertizează că este interzisă introducerea în Ungaria de băuturi alcoolice fabricate artizanal, indiferent de cantitate, sau ale căror producători nu dețin o autorizație corespunzătoare.

CONSULTĂ GHIDUL MAE AICI

UNGARIA - ROMÂNIA. În ceea ce privește regimul de circulație, MAE amintește că în Ungaria este obligatorie folosirea centurii de siguranță, a scaunului pentru copii și a fazei de întâlnire pe drumurile publice, în afara localităților. De asemenea, legea ungară interzice aparatele anti-radar și de detectare a radarului, stațiile de emisie-recepție, în afara celor autorizate și folosite de transportatori, precum și folosirea telefonului mobil în timpul condusului fără dispozitive "hands-free".

UNGARIA - ROMÂNIA. MAE recomandă respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice și avertizează că amenzile sunt mari.

De asemenea, documentul oferă o serie de informații despre asigurarea medicală de călătorie și regimul medical din Ungaria.

UNGARIA - ROMÂNIA. Ghidul prezintă detaliat, cu hărți, rutele optime către Budapesta și pe cele către stadion, dar și date despre forțele de ordine, între care se vor afla, potrivit MAE, și jandarmi români.

 

Etichete: Budapesta, meci, Ministerul Afacerilor Externe, România, ungaria

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h