UNGARIA - ROMÂNIA. Suporter român,prins de jandarmi cu materiale pirotehnice,înaintea meciului.VIDEOUNGARIA - ROMÂNIA, EURO 2016, VINERI, 4 SEPTEMBRIE 2015, LIVE LA TV. Joi seară, în jurul orei 22.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei a depistat, în autoturismul unei persoane, 126 de materiale pirotehnice a căror deţinere este interzisă. Suporterul român a declarat că voia să folosească materialele pirotehnice în Ungaria.

Scandal intre suporterii maghiari si Politie, dupa meciul UNGARIA-ROMANIA de vineri
Scandal între suporterii maghiari și Poliție, după meciul UNGARIA-ROMÂNIA de vineri
Foto: realitatea.net

UNGARIA - ROMÂNIA, EURO 2016, VINERI, 4 SEPTEMBRIE 2015, LIVE LA TV. Persoana respectivă, un bărbat de 34 de ani din Bucureşti, era suporter al echipei naţionale şi urma să se deplaseze la Budapesta cu ocazia meciului de fotbal dintre reprezentativele UNGARIEI şi ROMÂNIEI.

Bărbatul a declarat jandarmilor că intenţiona să folosească materialele după ieşirea din ţară. Acestuia i-a fost întocmit proces-verbal de depistare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire de materiale pirotehnice fără drept, conform prevederilor art. 37 din Legea nr. 126/ 1995 şi a fost predat Secţiei 8 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

UNGARIA - ROMÂNIA, EURO 2016, VINERI, 4 SEPTEMBRIE 2015, LIVE LA TV. Echipa ROMÂNIEI va juca, VINERI, 4 SEPTEMBRIE, cu UNGARIA ÎN preliminariile Campionatul European de Fotbal EURO 2016. Meciul se joacă pe stadionul „Groupama” din Budapesta, începând ora 21:45 ora României și va fi difuzat LIVE pe TVR 1.

Fanii români au primit 1.100 de bilete pentru meciul din Ungaria, iar toate tichetele, disponibile online, au fost epuizate în doar trei zile.

Jandarmii români se vor deplasa în Ungaria pentru a asigura ordinea la meci

UNGARIA - ROMÂNIA, EURO 2016, VINERI, 4 SEPTEMBRIE 2015, LIVE LA TV. Meciul UNGARIA-ROMÂNIA va putea fi vizionat LIVE ÎN CENTRUL VECHI, pe un ecran uriaș. Mai multe detalii AICI.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Pentru deplasarea în siguranţă a suporterilor români pe teritoriul ţării, Jandarmeria Română a luat măsuri de monitorizare a traseelor urmând ca după trecerea frontierei, deplasarea să se facă sub coordonarea autorităţilor maghiare.

UNGARIA - ROMÂNIA, EURO 2016, VINERI, 4 SEPTEMBRIE 2015, LIVE LA TV. O delegaţie formată din 13 jandarmi români se va afla în Fan Zone-ul destinat suporterilor echipei naţionale cu misiunea de a asigura o bună comunicare între forţele de ordine maghiare şi suporterii români pentru desfăşurarea în siguranţă a evenimentului sportiv.

Etichete: EURO 2016, Jandarmeria Capitalei, jandarmi, LIVE la TV, materiale pirotehnice, suporter, Ungaria - România

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h