Uniforme noi pentru piloţii şi însoţitorii de bord de la Tarom, create de Cătălin BotezatuCompania de stat Tarom a prezentat oficial, joi, fără să facă însă publică valoarea contractului, noile uniforme ale personalului de bord, care au două culori de la care nu lipsesc accesoriile şi care poartă semnătura designerului Cătălin Botezatu.

Licitaţia pentru uniformele pe care le vor purta piloţii şi însoţitorii de bord ai companiei aeriene a fost câştigată în 2013 de creatorul de modă. La concurs au participat atunci 31 de designeri români care au prezentat modele pentru uniforma de iarnă şi de vară. Uniformele reînnoite ale personalului Tarom sunt tot de culoare bleumarin, cu detalii şi accesorii galbene, şi sunt compuse din cămăşi albe şi sacou, vestă, rochie, fustă şi pantaloni. Uniformele de vară au ca element de noutate sacoul cu mânecă trei sferturi pentru fete, scrie news.ro.

"Am făcut 800 de schiţe. Indicaţiile primite de la Tarom au fost foarte clare, trebuie respectate nişte norme de material, culoare", a declarat designerul Cătălin Botezatu la evenimentul de prezentare oficială a noilor uniforme, organizat în terminalul plecări din Aeroportul Otopeni.

"Pentru Tarom este foarte importantă imaginea. Considerăm că însoţitorii de bord sunt interfaţa între companie şi pasagerii noştri. Procesul de schimbare a uniformelor a fost unul destul de laborios, pentru că sunt condiţii şi standarde europene care trebuie avute în vedere. Am reuşit cu oarecare întârziere faţă de ceea ce ne propusesem să reînnoim uniformele şi să le prezentăm", a declarat directorul general interimar al Tarom, Gabriel Stoe.

Întrebat cât a plătit Tarom pentru noile uniforme, Stoe a spus că nu ştie care este valoarea contractului. Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române Tarom a fost înfiinţată în 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

Etichete: Cătălin Botezatu, tarom, uniforme tarom, uniforme tarom catalin botezatu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE