Universitatea București, locul 32 într-un TOP 200 al universităților din țări în curs de dezvoltareUniversitatea din Bucuresti ocupa locul 32 in QS Top 200 universitati din Tarile in Curs de Dezvoltare din Europa si Asia Centrala (EECA). Si Universitatea Babes-Bolyai este in top, pe pozitia 36.

Universitatea Bucuresti, locul 32 intr-un TOP 200 al universitatilor din tari in curs de dezvoltare
Universitatea București, locul 32 într-un TOP 200 al universităților din țări în curs de dezvoltare
Foto: wikipedia.org

Universitatea din Bucuresti este cea mai bine clasata institutie de invatamant superior din Romania in QS Top 200 universitati din Tarile in Curs de Dezvoltare din Europa si Asia Centrala (EECA), fiind plasata pe locul 32. Este urmata de Universitatea Babes Bolyai, pe pozitia 36. In clasament apar 11 universitati romanesti, dintre care 5 universitati noi in clasament, Romania beneficiind de editia extinsa din acest an, informeaza hotnews.ro.

Cea de-a treia editie extinsa a Clasamentului QS: Tarile in Curs de Dezvoltare din Europa si Asia Centrala (EECA) a fost lansata sptamana aceasta, de QS Quacquarelli Symonds, analist global asupra invatamantului superior.

Universitatea din Bucuresti ramane cea mai bine clasata institutie de invatamant din Romania, crescand cu patru locuri si ajungand pe locul 32 in regiune. In clasamentul Top 50 regional au fost incluse si celelalte universitati din cadrul Consortiului Universitaria: Universitatea "Babes - Bolyai" din Cluj - Napoca - locul 36 (de la locul 41), Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" - locul 49 (de la locul 51) si Universitatea de Vest din Timisoara - locul 59 (de la 58).

Etichete: top universitati, universitatea din bucuresti, universităţi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE