Universitatea din București - Admiterea 2017: Peste 7.800 de locuri scoase la concursADMITERE BUCUREŞTI. Universitatea din București - Admiterea 2017. Universitatea din București pune la dispoziția absolvenților de liceu, licență și masterat un număr de peste 7.800 de locuri la buget.

Universitatea din Bucuresti MODIFICA procesul de inscriere la admitere
Universitatea din Bucureşti MODIFICĂ procesul de înscriere la admitere

ADMITERE BUCUREŞTI. În cadrul ultimei ședințe a Consiliului de Administrație, conducerea Universității din București a decis repartizarea locurilor finanțate de la buget pentru admiterea 2017, pentru toate cele 19 facultăți ale sale.

Pentru studiile universitare de licență, Universitatea din București pune la dispoziție un număr de 4.310 de locuri bugetate. Cele mai multe dintre acestea au fost repartizate Facultății de Litere, cu 473 de locuri, urmată de Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu un număr de 453 de locuri, și Facultatea de Matematică și Informatică, cu 439 de locuri.

Pentru studii universitare de masterat, Universitatea din București pune la dispoziție un număr de 3.200 de locuri bugetate. Cele mai multe dintre acestea au fost repartizate Facultății de Sociologie și Asistență Socială, cu 391 de locuri, urmată de Facultatea de Psihologie și Științele Educației, cu un număr de 322 de locuri, și Facultatea de Litere, cu 296 de locuri.

ADMITERE BUCUREŞTI. Numărul de locuri bugetate puse la dispoziție de fiecare facultate a Universității din București pentru studii universitare de licență și masterat poate fi consultat în Anexa nr. 1.

Mai multe informații despre admiterea la programele de licență și masterat pot fi consultate pe website-ul dedicat admiterii la Universitatea din București: http://www.admitere.unibuc.ro/ .

În ceea ce privește programele de studii universitare de doctorat, Universitatea din București pune la dispoziție un număr de 350 de locuri bugetate, iar pentru 175 dintre acestea va oferi burse.

ADMITERE BUCUREŞTI. Numărul de locuri bugetate puse la dispoziție de fiecare facultate pentru studii universitare de doctorat poate fi consultat în Anexa nr. 2.

Mai multe informații despre admiterea la programele universitare de doctorat la Universitatea din București pot fi consultate la adresa: www.doctorat.unibuc.ro/ .

Admiterea 2017 la Universitatea din București se desfășoară în perioada 6 – 25 iunie, pentru studiile universitare de licență și masterat, iar în perioada 1-20 septembrie pentru studiile universitare de doctorat.

ADMITERE BUCUREŞTI. Universitatea din București va reveni cu informații ulterioare referitoare la admiterea 2017, care să vină în sprijinul tuturor celor interesați.

Datele de contact ale facultăților Universității din București pot fi accesate http://admitere.unibuc.ro/info-facultati/ 

Etichete: admitere bucuresti, Universitatea Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h