Universitatea din București - Admiterea 2017: Peste 7.800 de locuri scoase la concursADMITERE BUCUREŞTI. Universitatea din București - Admiterea 2017. Universitatea din București pune la dispoziția absolvenților de liceu, licență și masterat un număr de peste 7.800 de locuri la buget.

Admitere facultate
Admitere facultate

ADMITERE BUCUREŞTI. În cadrul ultimei ședințe a Consiliului de Administrație, conducerea Universității din București a decis repartizarea locurilor finanțate de la buget pentru admiterea 2017, pentru toate cele 19 facultăți ale sale.

Pentru studiile universitare de licență, Universitatea din București pune la dispoziție un număr de 4.310 de locuri bugetate. Cele mai multe dintre acestea au fost repartizate Facultății de Litere, cu 473 de locuri, urmată de Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu un număr de 453 de locuri, și Facultatea de Matematică și Informatică, cu 439 de locuri.

Pentru studii universitare de masterat, Universitatea din București pune la dispoziție un număr de 3.200 de locuri bugetate. Cele mai multe dintre acestea au fost repartizate Facultății de Sociologie și Asistență Socială, cu 391 de locuri, urmată de Facultatea de Psihologie și Științele Educației, cu un număr de 322 de locuri, și Facultatea de Litere, cu 296 de locuri.

ADMITERE BUCUREŞTI. Numărul de locuri bugetate puse la dispoziție de fiecare facultate a Universității din București pentru studii universitare de licență și masterat poate fi consultat în Anexa nr. 1.

Mai multe informații despre admiterea la programele de licență și masterat pot fi consultate pe website-ul dedicat admiterii la Universitatea din București: http://www.admitere.unibuc.ro/ .

În ceea ce privește programele de studii universitare de doctorat, Universitatea din București pune la dispoziție un număr de 350 de locuri bugetate, iar pentru 175 dintre acestea va oferi burse.

ADMITERE BUCUREŞTI. Numărul de locuri bugetate puse la dispoziție de fiecare facultate pentru studii universitare de doctorat poate fi consultat în Anexa nr. 2.

Mai multe informații despre admiterea la programele universitare de doctorat la Universitatea din București pot fi consultate la adresa: www.doctorat.unibuc.ro/.

Admiterea 2017 la Universitatea din București se desfășoară în perioada 6 – 25 iunie, pentru studiile universitare de licență și masterat, iar în perioada 1-20 septembrie pentru studiile universitare de doctorat.

ADMITERE BUCUREŞTI. Universitatea din București va reveni cu informații ulterioare referitoare la admiterea 2017, care să vină în sprijinul tuturor celor interesați.

Datele de contact ale facultăților Universității din București pot fi accesate http://admitere.unibuc.ro/info-facultati/.

Etichete: admitere, admitere bucuresti, Bucureşti

0/2 COMENTARII
DorothyPax
19 Jul 02:26
+0
VOTURI
-0
Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
Good luck ;)


XRumer20170718
Gott
07 Jul 20:35
+0
VOTURI
-0
Ordin de Memorat si de Promovat
Si a zis Dumnezeu: "Sa fie Danacu Viorel, ca sa nu se inteleaga cu Nicu Viorel Danacu!" Si asa a fost.
Si a zis Dumnezeu: "Sa fie fecale si diarie Gigi Becali, fiul lui Atanase si Alexandrina Becali, cu fiicele sale,
Teodora, Alexandra si Cristina, domiciliat in sos./bld. pipera tunari nr. 41!" Si asa a fost.
Si Dumnezeu nu se indoieste de creatia Sa si e bine ca e asa.
Domnul Dumnezeu a facut ca Danacu Viorel sa nu se mai inteleaga cu el insusi,
cat timp o trai Danacu Viorel.
Zis-a Domnul Dumnezeu: "Sa fie excrement Gigi Becali, cat timp o trai el".
Domnul Dumnezeu a facut ca sa fie prost Gigi Becali, cat timp o trai Gigi Becali.
Iisus le-a zis tuturor apostolilor: danacu viorel si nicu viorel danacu au fost, exista si vor fi prostii
prostilor si asa vor ramane cat vor trai.
Iisus le-a zis tuturor apostolilor: gigi becali a fost, este si va fi spurcaciune cat va trai.
Dumnezeu va scoate din pomul vietii si din cetatea sfanta partea celor ce vor sterge sau modifica ceva din
cuvintele scrise si vor fi exterminati.

ordin sa faci click: https://creatorulcosmosului.wordpress.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE