Universitatea din București: George Copos A PLAGIAT subtil, prin copiere deghizată și repovestireUniversitatea din București a analizat lucrarea scrisă de George Copos în închisoare și a ajuns la concluzia că acesta a plagiat "subtil", printr-o "copiere deghizata sau/si repovestire".

Universitatea din Bucuresti: George Copos A PLAGIAT subtil, prin copiere deghizata si repovestire
Universitatea din București: George Copos A PLAGIAT subtil, prin copiere deghizată și repovestire
Foto: realitatea.net

Universitatea din Bucuresti a anuntat ca a finalizat analiza suspiciunilor de plagiat din cartea scrisa in inchisoare de George Copos "Aliante matrimoniale in politica principilor romani din Tara Romaneasca si Moldova in secolele XIV-XVI". Comisia de Etica a Universitatii a concluzionat ca "avem de-a face cu un tip de plagiat subtil, realizat prin copiere deghizata sau/si repovestire", informează hotnews.ro.

"Nu este vorba de un clasic copy-paste, ci de un autor profesionist care a realizat foarte multe parafrazari inacceptabile, cum sunt numite in literatura de specialitate (...), dupa lucrarea de disertatie a dlui Catalin Parfene", se arata in analiza facuta publica astazi, 28 ianuarie 2016, de catre Universitatea din Bucuresti.

Istoricul Cătălin Parfene a cerut Administrației Naționale a Penitenciarului să facă publică o lucrare științifică semnată de George Copos, pe care acesta ar fi scris-o în perioada detenției, pentru că acesta are suspiciuni de plagiat. Cartea semnată de George Copos are același nume cu lucrarea de master a istoricului. În plus, același profesor ar fi coordonat ambele lucrări, prof. univ. dr. Stelian Brezeanu.

Etichete: George Copos, plagiat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h