Universitatea Politehnica va acorda titlul de Doctor Honoris Causa Patriarhului DanielUniversitatea Politehnica din Bucureşti va acorda, joi, titlul de Doctor Honoris Causa, Patriarhului Daniel, potrivit unui anunţ al universităţii.

Patriarhul Daniel
Patriarhul Daniel
Foto: basilica.ro

Patriarhul Daniel va fi Doctor Honoris Causa al Universităţii Politehnice din Bucureşti, ceremonia de decernare a titlului academic va avea loc joi, de la ora 11:00, în Sala Senatului de la Rectoratul universităţii, potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

„Acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii POLITEHNICA din Bucuresti reprezintă o recunoaştere simbolică a activităţii Preafericitului Părinte, activitate prin care a susţinut permanent educaţia românească şi care a adus o contribuţie semnificativă în asumarea rolului Bisericii în instituţiile şi unităţile de învăţământ, pentru asigurarea continuităţii în credinţa strămoşească", se mai arată în comunicat.

Etichete: Patriarhului Daniel, Universitatea politehnică

0/1 COMENTARII
tristete mentala
13 Apr 18:32
+0
VOTURI
-0
patriarhul doctor in matematici la politehnica bucuresti, ce impostura.... urmeaza sa si predea acolo? smerita stiinta a trafaletului sfintit si teoria mercedesului alb precedat de lancieri. teorema intronizarii sau teorema daniel aurosu. sau teoria transformarii scolilor si universitatilor in biserici stramosesti si a romanilor in robi si sclavi la loc cum au fost pana la Cuza.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE