UNPR - Demisia lui Ponta, decisă în urma consultărilor cu Gabriel OpreaUNPR anunță, într-un comunicat de presă, că decizia demisiei Guvernului a fost luată în discuții dintre liderii UNPR și PSD.

Cererea de URMARIRE PENALA in cazul Oprea, discutata marti de Comisia Juridica din Senat
Cererea de URMĂRIRE PENALĂ în cazul Oprea, discutată marți de Comisia Juridică din Senat
Foto: emaramures.ro

Iată comunicatul: "UNPR a luat act de nemulțumirile exprimate de cei care au protestat în seara zilei de ieri în București și în alte orașe din țară. Președintele UNPR este în complet acord cu decizia premierului Victor Ponta de a depune mandatul guvernului.

De altfel, această decizie a fost luată împreună de domnul Victor Ponta și domnul Gabriel Oprea, în cadrul consultărilor purtate de cei doi, în seara zilei de 3 noiembrie.

UNPR își reafirmă determinarea de a susține împreună cu coaliția, orice soluție politică care asigură stabilitate României.

UNPR este un partid unit și va participa la efortul pe care întreaga clasă politică trebuie să-l facă astăzi pentru a răspunde așteptărilor societății. Este obligația UNPR și, în egală măsură, este obligația tuturor liderilor politici și a tuturor partidelor să găsească soluții care să refacă legatura între alegători și aleși, între contribuabili și instituții, între societate și politică.

"

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE