UNPR: Neculai Onţanu nu mai candidează pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 2ALEGERI BUCUREŞTI 2016. UNPR a anunţat printr-un comunicat că Neculai Onțanu nu va mai candida pentru un nou mandat de primar al Sectorului 2. De asemenea, fostul edil s-a retras din funcţiile de conducere ale partidului. Onţanu se află la al patrulea mandat consecutiv de primar, fiind ales pentru prima dată în 2000.

UNPR: Neculai Ontanu nu mai candideaza pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 2 (Foto gandul.info)
UNPR: Neculai Onţanu nu mai candidează pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 2 (Foto gandul.info)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "În urma apariției unor materiale de presă referitoare la domnul Neculai Onțanu, facem următoarele precizări: Domnul Neculai Onțanu a luat decizia de a renunța la funcțiile de conducere de la nivel central și local ale partidului. Domnul Neculai Onțanu a decis că nu va candida pentru un nou mandat de primar al Sectorului 2 din Municipiul București", se arată în comunicatul UNPR.

Neculai Onțanu se află în arest preventiv, fiind acuzat de luare de mită.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Potrivit DNA, în perioada 2006 — 2007, Neculai Onțanu a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la o persoană, beneficiară a unor drepturi litigioase (denunțător în cauză), pentru a facilita procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2, în conformitate cu prevederile Legii 18/1991.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. De asemenea, în arest preventiv sunt și avocata Loredana Radu și secretarul Consiliului Local al sectorului 2, Toma Șutru, anchetați pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani, respectiv luare de mită.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, candidatură, Neculai Onţanu, Sectorul 2, UNPR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE