UNTOLD FESTIVAL 2016. DJ Tiësto, primul DJ anunţat la UNTOLD FESTIVAL 2016UNTOLD FESTIVAL 2016. DJ Tiësto este primul DJ anunţat la ediţia din acest an a UNTOLD FESTIVAL de la Cluj. Ediția a doua UNTOLD Festival va avea loc în 4-7 august 2016, iar biletele vor avea o politică de preț asemănătoare cu cea practicată în 2015, prețurile crescând progresiv, pe măsură ce se apropie festivalul sau sunt dezvăluiți artiștii care formează line-up-ul, informează organizatorii. 

UNTOLD FESTIVAL 2016. DJ Tiësto, primul DJ anuntat la UNTOLD FESTIVAL 2016 (Foto Facebook)
UNTOLD FESTIVAL 2016. DJ Tiësto, primul DJ anunţat la UNTOLD FESTIVAL 2016 (Foto Facebook)

UNTOLD FESTIVAL 2016. DJ Tiësto, s-a născut în Breda, North Brabant, Olanda pe 17 ianuarie 1969 și a devenit DJ pentru că îi place să împărtașească muzică cu ceilalți oameni. "Când eram mai tânăr, ascultam la radio un show care se numea Soul Show și programul radio mixat de Ben Liebrand; el putea să remixeze, să vină cu o serie de bucăți din alte piese și atunci mi-a venit ideea: "Vreau să fac asta!". Producțiile au apărut ceva mai târziu, prin anul 1995: "Mi-am dorit mult să produc muzică și să o pot include în seturile mele, pentru că asta înseamnă mai multă intensitate, în tot acest proces al mixatului. Mi-am cumpărat câteva sample-uri, câteva programe pe computer și m-am apucat de lucru. Toate aceste achiziții mi-au ușurat munca cu adevărat.", conform ro.wikipedia.org. 

În anul 1997, împreună cu Arny Bink a creat casa de discuri Black Hole Recordings, renumită azi pentru promovarea muzicii dance de calitate. La Black Hole, Tiësto a lansat seriile de compilații Magik, Nyana și In Search of Sunrise.

UNTOLD, desemnat Brandul Anului 2015 în România la Gala Premiilor de Excelență IAA 

UNTOLD FESTIVAL 2016. Pe 28 octombrie 2004, Tiësto apare încă o dată în Top 100 al revistei DJ Magazine, singurul top votat de publicul internațional. Câștigarea pentru a treia oară consecutiv a acestui vot demostrează faptul că este cu adevărat DJ-ul superstar al lumii. A organizat din nou două evenimente "Tiësto In Concert" în Olanda și primul eveniment internațional de acest fel în Belgia, terminând anul 2004 cu un turneu în America de Sud, America de Nord și cu o petrecere specială de Revelion în Los Angeles.

CITEŞTE ŞI Festivalul UNTOLD din 2016 triplează tarifele la cazare din Cluj-Napoca 

Așteptările pentru anul 2005 au fost de asemenea mari. DVD-ul concertului lui Tiësto din 2004 a fost lansat pe plan mondial la începutul anului și deja a ajuns în topurile de specialitate. De asemenea, a avut loc și lansarea mult așteptatei compilații In Search Of Sunrise 4. Un alt eveniment deosebit a fost prestația lui Tiësto la Disneyland, el fiind primul DJ din lume care a avut un concert în acea locație magică.

Biletele la UNTOLD FESTIVAL 2016 au fost puse în vânzare în luna octombrie 2015.

UNTOLD FESTIVAL 2016. Iată comunicatul organizatorilor UNTOLD: "Primele 5000 de bilete vor fi puse în vânzare vineri, la ora 18.00, doar pentru fanii pre-înregistrați, iar prețul unui abonament este 222 lei, plus taxe Eventim. Din punct de vedere al numărului de participanți, ne pregătim pentru o ușoară creștere a traficului general pe cele patru zile de festival, estimând între 65.000 și 70.000 de participanți pe zi.
Perioada de pre-înregistrări pentru bilete și abonamente la UNTOLD 2016 a fost deschisă în urmă cu o lună și s-a bucurat de o receptivitate fantastică din partea fanilor. Peste 30.000 de fani și-au exprimat preferințele pentru line-up-ul ediției următoare.
Din punct de vedere al stilului muzical, UNTOLD va rămâne un festival mainstream în preponderență dedicat Electronic Dance Music, cu un line-up format din cele mai bine cotate nume ale momentului regăsite în topurile muzicale internaționale. Pe lângă asta, noutatea ediției următoare este faptul că vom încerca să mizăm și pe muzica și artiști live, chiar dacă va fi necesară pregătirea a două set-up-uri diferite de scenă și necesar tehnic, credem că va fi un plus apreciat de fani.

UNTOLD festival 2016

Despre UNTOLD
UNTOLD 2015, festivalul care a impresionat 240.000 de oameni, s-a desfăsurat în perioada 30 iulie – 2 august a.c., la Cluj-Napoca și a adus pentru prima dată în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, alături de alți peste 150 de artiști internaționali și naționali."

UNTOLD FESTIVAL 2016

Etichete: Cluj, DJ Tiësto, untold festival 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h