Un reactor de la Cernavodă, OPRIT DE URGENȚĂ din cauza unor defecțiuniSocietatea Nationala Nuclearelectrica S.A. informeaza ca in dimineata zilei de 10 iunie 2015, Unitatea 1 a CNE Cernavoda a fost deconectata in mod controlat de la Sistemul Energetic National pentru efectuarea unor lucrari de remediere a unor defectiuni punctuale.

Unul din reactoarele de la Cernavoda, OPRIT DE URGENȚA din cauza unor defectiuni
Unul din reactoarele de la Cernavodă, OPRIT DE URGENȚĂ din cauza unor defecțiuni
Foto: infoconstructii.com

Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A. ("SNN") informeaza ca miercuri dimineata Unitatea 1 a CNE Cernavoda a fost deconectata in mod controlat de la Sistemul Energetic National pentru efectuarea unor lucrari de remediere a unordefectiuni in partea de evacuare a puterii electrice, arată romaniatv.net.

Aceasta interventie se va efectua cu reactorul la putere si nu va afecta securitatea nucleara a reactorului, a personalului de exploatare, a populaţiei şi a mediului inconjurator.

Reconectarea la Sistemul Energetic National a Unitatii 1 a CNE Cernavoda se va realiza dupa finalizarea lucrarilor de remediere si efectuarea testelor in conformitate cu procedurile centralei.

Etichete: cernavodă, defecţiune, oprit, reactor, urgenţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE