Unul dintre câştigătorii marelui premiu la LOTO şi-a revendicat potul, joi. Ce va face cu baniiCÂŞTIGĂTOR MARELE PREMIU LA LOTO. Joi, 14 ianuarie, s-a prezentat la sediul Loteriei Române unul dintre cei doi câştigători din Găeşti ai marelui premiu de 6,6 milioane euro, pus în joc la Extragerea Specială de Anul Nou.

Unul dintre castigatorii marelui premiu la LOTO si-a revendicat potul, joi. Ce va face cu banii (Foto opiniatimisoarei.ro)
Unul dintre câştigătorii marelui premiu la LOTO şi-a revendicat potul, joi. Ce va face cu banii (Foto opiniatimisoarei.ro)

CÂŞTIGĂTOR MARELE PREMIU LA LOTO. Norocosul câştigător are 50 de ani şi a revendicat premiul la exact două săptămâni de la extragerea care l-a făcut milionar. Potrivit România TV, bărbatul este din Găeşti şi este un jucător fidel la loto.

CÂŞTIGĂTOR MARELE PREMIU LA LOTO. El a ales în Ajunul Crăciunului biletul de pe panou, gata completat. Mai mult decât atât, el a jucat la o agenţie din Găeşti la care nu obişnuieşte să joace. Bărbatul a aflat că este câştigătorul marelui premiu abia la începutul anului, când a mers la agenţie să îşi verifice biletul.

CÂŞTIGĂTOR MARELE PREMIU LA LOTO. El le-a povestit celor de la Loteria Naţională că ştie de mai mulţi ani ce va face cu banii: îşi va ajuta copiii şi îşi va face o livadă aşa cum a visat mereu, scrie romaniatv.net. Bărbatul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

După ce i se va aplica impozitul de 25% pe venit, câştigătorul va rămâne cu peste 12 milioane lei.

CÂŞTIGĂTOR MARELE PREMIU LA LOTO. La Extragerea Specială din 30 decembrie au fost doi câştigători ai marelui premiu la Loto 6/49, ambele bilete fiind jucate la o agenţie din Găeşti, jud. Dâmboviţa. Cel de-al doilea câştigător este încă aşteptat la sediul central al Loteriei Române.

Etichete: castigator marele premiu LOTO, gaesti, loto

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h