Unul dintre cei mai buni speakeri motivaţionali din lume îşi deschide institut în RomâniaLes Brown are o incredibila dar totusi simpla filozofie. Inveti, castigi si dai mai departe. Les Brown a castigat peste 60 milioane de dolari motivand milioane de oameni in intreaga lume iar acum este timpul pentru a da mai departe. 

Unul dintre cei mai buni speakeri motivationali din lume isi deschide institut in Romania
Unul dintre cei mai buni speakeri motivaţionali din lume îşi deschide institut în România

Lansarea oficiala a Institutului de dezvoltare personala Les Brown Unlimited Romania, www.lbu.ro, institut care isi propune sa construiasca o comunitate de lideri, de oameni care isi spun cu incredere si autenticitate povestea conectandu-se cu ceilalti in orice mediu si in orice imprejurare a avut loc la Bucuresti pe 27 mai. 

Les Brown are o incredibila dar totusi simpla filozofie. Inveti, castigi si dai mai departe. Les Brown a castigat peste 60 milioane de dolari motivand milioane de oameni in intreaga lume iar acum este timpul pentru a da mai departe. Les a fost votat constant in Top 10 speakeri motivationali din lume in ultimii 30 de ani iar acum vine in Romania pentru a dezvolta potenţialul fiecărui om până la a descoperi în sine extraordinarul şi excepţionalul.

„Les Brown Unlimited Romania lanseaza o invitatie catre toti cei care isi doresc sa faca parte dintr-o comunitate extraordinara," a spus Laurentiu Dorobantu, presedinte si co-fondator al institutului. „Misiunea noastra este sa ii ajutam pe oameni sa isi descopere propria maretie si sa isi construiasca un business in industria de speaking, training si coaching."

Les Brown Unlimited Romania este un institut de top cu peste 30 de membri fondatori din Arad, Brasov, Bucuresti, Iasi, Oradea si Pitesti. Prin experienta pe care o au si succesul antreprenorial demonstrat, membrii fondatori au competenta necesara pentru a ajuta pe oricine sa isi maximizeze abilitatile. Membrii fondatori sunt acreditati sa furnizeze servicii de coaching si formare urmand principiile programului creat de catre Les Brown.

Institutul ofera membrilor sai influenta, credibilitate si acces la cunostintele lui Les Brown, ale membrilor fondatori precum si dreptul exclusiv de a folosi materialele de curs. Programul de dezvoltare personala este rezultatul experientei lui Les Brown acumulata in peste 30 de ani timp in care a inspirat milioane de oameni, a creat multimilionari si a dezvoltat si livrat programe de training si coaching pentru companii precum General Electric, AT&T, Disney, IBM, 3M, Amway, Herbalife Nutrition, etc.

Etichete: Les Brown Unlimited Romania, speaker dezvoltare personala, speaker motivational

0/1 COMENTARII
buik oefeningen
16 iun 07:49
+0
VOTURI
-0
Dilute to today, when there is a overdose of anti aging derma give rise to to products like goodge.cremegoji.nl/gezond-lichaam/buik-oefeningen.html creams, serums, gels and powders that all instruction to be this well-spring of youth. Some position tiarei.cremegoji.nl/online-consultatie/u-neck-massager.html their anti aging sleight of clap via ingredients that have a ton of well-ordered crack into cholpe.gojimasker.nl/hoe-te-solliciteren/kliniek-rotterdam-airport.html and dissection on how peel ages to venture on a shore up them up and some are suppositional hype.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE