Unul dintre cele mai populare site-uri de TORRENTE a fost ÎNCHIS de AUTORITĂŢIKickassTorrents a fost până acum cel mai popular site de torrente din lume, alături de The Pirate Bay. Autoritățile americane au închis site-ul pentru că a produs prejudicii de circa un miliard de dolari în ceea ce privește drepturile de autor.

Un cunoscut site de torrente a fost inchis
Un cunoscut site de torrente a fost închis

Autoritățile federale americane au închis toate domeniile web pe care se baza KickAssTorrents. În urma acțiunii care a durat aproape 24 de ore, a fost arestat și Artem Vaulin, un cetățean ucrainean care s-ar afla în spatele KickassTorrent.

"Într-un efort de evitare a autorităților, Artem Vaulin s-a bazat aparent pe servere localizate în țări de pe întregul mapamond și și-a mutat domeniile în mod repetat din cauza închiderii lor constante și a proceselor civile. În orice caz, arestarea sa în Polonia demonstrează din nou că nu se pot ascunde criminalii cibernetici, ci doar pot fugi", a declarat Leslie Caldwell, procuror general secund în cadrul Departementului de Justiție.

Popularitatea KickassTorrents a explodat în 2014, când ThePirateBay a trecut printr-o procedură similară de desființare, cu toate că la ora actuală este din nou online și poate fi accesat fără probleme, notează Playtech.ro.

Etichete: kickass torrent, site de torrente, site inchis, torrente

0/1 COMENTARII
Cris
22 Jul 16:45
+0
VOTURI
-0
Le inchid degeaba ca nu sunt site-uri care gazduiesc continut piratat, doar linkuri catre ceea ce cauta oamenii. Motiv pentru care un site precum Pirate Bay nu va putea fi pus la pamant, ever.... Continutul e distribuit pe mai multe servere, practic din toata lumea. Degeaba inchizi idexul bibliotecii, daca nu poti distruge depozitul de carti.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE