Unul dintre chitariştii Goodbye to Gravity a decedat, anunță casa de discuri UniversalINCENDIU ÎN CLUB COLECTIV.  VESTE TRISTĂ de la casa de discuri Universal. Vlad Ţelea, unul dintre chitariştii trupei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seară în clubul Colectiv din Bucureşti, a decedat, în timp ce ceilalţi patru membri ai formaţiei au fost răniţi şi sunt internaţi. Vlad devenise de curând tată și avea o fetiță de doi anișori.

Unul dintre chitaristii Goodbye to Gravity ar fi decedat, anunta casa de discuri Universal
Unul dintre chitariştii Goodbye to Gravity ar fi decedat, anunță casa de discuri Universal
Foto: Facebook - Goodbye to Gravity

UPDATE: Numele lui Vlad Țelea apare pe lista persoanelor decedate ]n urma incendiului de la Colectiv, afișată pe ușa Institutului de Medicină Legală "Mina Minovici".

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV. Vlad Buşcă, reprezentant al Universal Music România, care a lansat albumul "Mantras of War" al formaţiei Goodbye to Gravity, ce era promovat prin intermediul concertului de vineri seară din clubul Colectiv din Bucureşti, a declarat pentru Mediafax că, din informaţiile deţinute în acest moment, Vlad Ţelea a decedat.

"Foarte multe surse, prieteni, asta mi-au spus, că ar fi murit unul dintre chitarişti, Vlad, şi ceilalţi patru sunt internaţi, la spital, cu arsuri şi sunt destul de grav", a spus Vlad Buşcă, precizând că nu deţine informaţii exacte 100% în acest moment.

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV. Vlad Buşcă a precizat că îi cunoaşte personal pe membrii trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas) Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Lavinius (tobe).

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucureşti.

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, este în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri şi intoxicaţie cu fum, fiind ventilat mecanic, după cum au declarat, pentru Mediafax, rudele acestuia.

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV. De asemenea, Alexandru Pascu - membru al trupei Goodbye To Gravity şi fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă - se află la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile, prognosticul medicilor rămânând rezervat.

Etichete: club colectiv, Goodbye to Gravity, incendiu, Vlad Țelea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE