Unul dintre patronii de la Colectiv rămâne în arest preventiv. Ceilalţi doi, în arest la domiciliuTribunalul Bucureşti a decis definitiv, joi, ca Alin Anastasescu să fie cercetat în continuare în arest preventiv, în dosarul privind incendiul din Colectiv. Ceilalţi doi patroni ai clubului au fost plasaţi în arest la domiciliu acum 4 zile.

Unul dintre patronii de la Colectiv ramane in arest preventiv. Ceilalti doi, in arest la domiciliu
Unul dintre patronii de la Colectiv rămâne în arest preventiv. Ceilalţi doi, în arest la domiciliu
Foto: CLICK.RO

Instanţa a admis contestaţia formulată de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi a stabilit ca Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, să rămâne în arest preventiv, informează mediafax.ro.

În 21 decembrie, Judecătoria Sectorului 4 admisese cererea lui Alin Anastasescu de înlocuire a arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, decizia fiind contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti.

Ceilalţi doi patroni ai clubului Colectiv - Paul Gancea şi Costin Mincu - au fost eliberaţi din arest preventiv şi plasaţi în arest la domiciliu în 21 decembrie, decizia fiind luată atunci tot de Tribunalul Bucureşti.

Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu au fost arestaţi preventiv în 3 noiembrie, în dosarul în care sunt acuzaţi de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) de ucidere din culpă în cazul incendiului din 30 octombrie, soldat cu 63 de morţi şi aproximativ o sută de răniţi.

Etichete: alin anastasescu, colectiv, incendiu colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE