Unul dintre proprietarii clubului Colectiv deține încă două cluburi în care au fost INCENDIIUnul dintre proprietarii clubului Colectiv deține acțiuni la alte două cluburi în care au avut loc incendii.

Unul dintre proprietarii clubului Colectiv detine inca doua cluburi in care au fost INCENDII
Unul dintre proprietarii clubului Colectiv deține încă două cluburi în care au fost INCENDII
Foto: digi24.ro

Pe lângă Colectiv Club, unul dintre acționari, Costin Mincu, deţine acţiuni la alte 11 firme implicate în cluburi şi organizări de concerte, din care trei în Constanţa. La trei dintre cluburile în care este acționar au fost înregistrate incendii.

Goblin este numele unui club din Constanța, dar și al unei terase care a ars din temelii acum 5 ani, informează evz.ro. Elephant, unul dintre cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, la care, de asemenea, Costin Mincu are acțiuni, a ars anul trecut. Zeci de oameni au fost atunci la un pas de a-și pierde viața iar un pompier a fost rănit. Costin Mincu, unul din acţionarii Colectiv Club, are între 20% şi 100% din acţiunile altor 11 firme din zona de cluburi sau organizări de concerte: Music Hall, Hades Record, CVC Mistico, Elefant Club, Festival Arena, Goblin Bar& Club, Mamut Pub, Iunie Events, Goblin Club (Constanţa), Com Evant (Constanţa), Co Al Co Entertainment (Constanţa).

Etichete: colectiv, costin mincu, incendiu

0/1 COMENTARII
Cris
02 Nov 22:57
+0
VOTURI
-0
Pai in toate cluburile din Bucuresti (grote) daca arunci o tigara unde nu trebuie sau rastori o lumanare de pe masa sau de pe bar se poate petrece o tragedie. Problema e ca foarte multi cretini din generatia tanara (oameni trasi la Xerox) intra acolo fara niciun fel de incordare ca ar putea sa arda ca shobolanii... si ca, oricand poate un bou sa arunce o tigara pe hainele lor (puse la gramada undeva) si sa se porneasca un incendiu sinistru ca cel de vineri seara.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE