Unul dintre răniţii din Colectiv pentru care Becali a donat 70.000 € A MURIT. Ce acuză familia luiDaniel Ciobanu, unul dintre răniţii din clubul Colectiv, pentru care Gigi Becali a donat 70.000 de euro pentru transportarea lui la un spital din Israel, a murit sâmbătă dimineaţă. Membrii familiei şi prietenii lui au făcut acuzaţii grave la adresa medicilor şi autorităţilor din România, precizând că l-au lăsat să facă septicemie.

Daniel Ciobanu
Daniel Ciobanu
Foto: obiectivbr.ro

Daniel Ciobanu, rănit grav în incendiul de la clubul Colectiv, urma să fie transportat la un spital din Israel. El primise banii necesari pentru transfer, 70.000 de euro, de la Gigi Becali, însă nu a mai ajuns la clinica din străinătate, spre indignarea soţiei şi a apropiaţilor lui.

Daniel Ciobanu a murit, sâmbătă dimineaţă, la Spitalul de Arşi.

Medicii israelieni care l-au consultat au propus să îl transporte la Tel Aviv. După câteva ore, i-au reevaluat, însă, starea şi apoi au revocat decizia.

"Un medic de aici mi-a spus ca toti va muri din cauza septicemiei. Asa mi s-a spus, ca nu au nicio sansa. Deja se infecteaza cu propria carne. Carnea asta arsa se descompune", a spus revoltata, vineri, sotia lui Daniel Ciobanu, potrivit romaniatv.net.

"L-au lasat neacoperit, ranile lui nu au fost acoperite in totalitate, nu l-au operat la timp, iar acum este in soc septic. Am vrut sa-l transferam in Israel unde este o clinica speciala pentru astfel de cazuri, dar socul septic nu mai permite transportul lui", a mai maturisit femeia care are cu Daniel Ciobanu doi copii, de 8 si 11 ani.

"Cazul Ciobanu este unul care s-a mediatuzat foarte mult. Pacientul este foarte grav. Are arsura de cai respiratorii foarte mare, are si arsura externa de 45 % din suprafata corpului si medicii nostri curanti au considerat ca ar avea mai multe sanse in strainatate. Dupa aceea s-a primit acceptul de la spitalul din Tel Aviv, s-au facut demersurile ca sa vina un avion de-al lor. In momentul in care au venit sa-l ia medicul a decis ca nu e in stare foarte sigura pentru a fi transportat. Pacientul Ciobanu este intr-o stare destul de alterata. Nu pot sa raspund pentru ca prognosticul este foarte greu de dat", a declarat anterior purtatorul de cuvant al Spitalului de Arsi.

Etichete: colectiv, donaţie, Gigi Becali, incendiu colectiv, mort, victime incendiu colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h