Unul dintre spectacolele Disney Beauty and the Beast de la Romexpo a fost ANULATUnul dintre spectacolele Disney Beauty and the Beast de la Romexpo a fost anulat, iar cel de-al doilea a fost reprogramat, din cauza controalelor sporite de la graniţe, care au dus la întârzierea transportului echipamentelor.

Unul dintre spectacolele Disney Beauty and the Beast de la Romexpo a fost ANULAT
Unul dintre spectacolele Disney Beauty and the Beast de la Romexpo a fost ANULAT
Foto: organizatorii

Organizatorii anunţă că reprezentația Disney Beauty and the Beast de diseară, 4 decembrie, de la ora 20.00, se anulează. Reprezentația de mâine, sâmbătă, 5 decembrie, ora 10.00, se reprogramează duminică, 6 decembrie, de la ora 09.30. "Modificările survin datorită întârzierilor în transportul echipamentelor din Turcia către România – controalele sporite de securitate de la granițele Turcia–Bulgaria și Bulgaria-România afectând trecerea convoiului de camioane. Events își cere scuze spectatorilor pentru modificări și îi asigură că, în ciuda conjuncturii social-politice din zonele afectate de conflict, a depus toate eforturile legale pentru prevenirea acestei situații. Turneul internațional Disney Beauty and The Beast transportă 450 de tone de echipament cu 20 de camioane, iar montarea decorurilor durează două zile", anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Posesorii biletelor la spectacolul de astăzi, 4 decembrie, de la ora 20.00 pot alege să participe la spectacolul de mâine seară, sâmbătă, 5 decembrie, ora 20.00. Locurile achiziționate nu se mențin. Relocarea se va face la intrare, în ordinea sosirii, pe baza biletului deja achiziționat, pe locuri din aceeași categorie de preț. Spectatorii au, de asemena, opțiunea sa solicite contravaloarea biletelor contactând rețeaua EVENTIM la adresa contact@eventim.ro.

Reprezentația de sâmbătă, 5 decembrie, ora 10.00, se reprogramează duminică, 6 decembrie, de la ora 09.30 (acces de la ora 08.30). Locurile achiziționate se mențin. Spectatorii care nu pot participa la reprezentația reprogramată pot primi contravaloarea biletelor contactând rețeaua EVENTIM la adresa contact@eventim.ro.

Program final al reprezentațiilor Disney Beauty and the Beast la Romexpo, Pavilionul Central:

- Sâmbătă, 5 decembrie, ora 20.00 (acces 19.00)

- Duminică, 6 decembrie , ora 09.30 (acces 08.30)

- Duminică, 6 decembrie, ora 14.30 (acces 13.30)

Bazat pe filmul de animație cu același nume, musicalul Disney Beauty and The Beast a avut premiera pe Broadway în 1994, a primit 9 nominalizări la prestigioasele premii Tony și s-a jucat vreme de 13 ani, în fața a peste 35 de milioane de spectatori. Încă este una dintre cele mai longevive producții Broadway din toate timpurile, și cu unele dintre cele mai mari încasări. Trailer oficial aici. ROMEXPO dispune de toate dotările necesare pentru siguranța publicului - detalii aici.

Biletele, cu prețuri între 84 și 330 lei, în funcție de distanța față de scenă, sunt disponibile online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV).

Etichete: anulat, reprogramat, Romexpo, spectacol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE