ATENTATE BRUXELLES. Care este starea de sănătate a românilor răniţi în exploziiATENTATE BRUXELLES.  MAE a informat, joi, că,  în spitalele din Belgia, se află în continuare internați cei 3 cetățeni români răniţi în exploziile din Bruxelles, aceştia fiind în stare stabilă.

Update MAE privind starea romanilor cazuti victime atacurilor teroriste
Update MAE privind starea românilor căzuţi victime atacurilor teroriste

MAE precizează că, potrivit ultimelor informații transmise de către Ambasada României la Bruxelles pe baza datelor primite de la autorităţile locale, în acest moment, în spitalele din Belgia se află în continuare internați cei 3 cetățeni români despre care MAE a informat anterior.

Aceştia sunt în stare stabilă, fiind monitorizați permanent atât de cadrele medicale, cât și de reprezentanții misiunii diplomatice române și echipa consulară mobilă, trimisă la Bruxelles din Centrala MAE.

În ceea ce privește solicitările de asistență consulară, până la acest moment, au fost recepționate și soluționate, aproximativ 40 de apeluri telefonice din partea cetățenilor români, prin intermediul Call Center-ului MAE.

Celula de Criză MAE își continuă activitatea fiind în legătură permanentă cu autoritățile belgiene, prin intermediul celor trei misiuni diplomatice române de la Bruxelles și a echipei consulare mobile, în vederea obținerii unor informații suplimentare și monitorizării evoluției situației.

Etichete: atentate Bruxelles, atentate teroriste bruxelles, celula de criză mae, mae

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE