Tramvaiele de pe şase linii RATB au fost blocate în trafic, marți dimineațăUPDATE: RATB anunţă că circulaţia tramvaielor de pe şase linii aglomerate, care au fost blocate în trafic din cauza unei avarii, s-a reluat.

Zeci de tramvaie din Bucuresti, blocate pe sine, din cauza unei avarii
Zeci de tramvaie din Bucureşti, blocate pe şine, din cauza unei avarii
Foto: ISU Bucureşti

UPDATE: Circulaţia tramvaielor de pe şase linii RATB, care au fost blocate, marţi dimineaţă, din cauza unei avarii, s-a reluat, în jurul orei 8.45, au declarat, pentru B365.ro, reprezentanţii RATB.

Potrivit reprezentanţilor Regiei, la ora 7.15, la intersecţia dintre Calea Rahovei şi Calea Progresul, pe sensul de mers spre depoul Alexandria, din cauza vântului, pantograful unui tramvai din linia 32 s-a agăţat în firele căzute pe reţeaua de contact. Din acest motiv s-a produs o avarie în reţeaua de contact a tramvaielor. Avaria a afectat şase linii RATB. Conform reprezentanţilor RATB, circulaţia tramvaielor de pe liniile 8, 11, 23, 25, 32 şi 47 a fost blocată pe ambele sensuri, din cauza acestei avarii la reţeaua electrică. Pentru preluarea călătorilor de pe liniile afectate s-au introdus două linii navetă de autobuze, una care se deplasează de la Piaţa Unirii până la Piaţa Rahova şi una care circulă pe Şos. Progresul, de la Răzoare până în zona Pieptănari.

Zeci de tramvaie, de pe şase linii de RATB, au fost blocate pe şine, aproximativ o oră şi jumătate, din cauza unei avarii la reţeaua electrică.

Etichete: linii RATB, tramvai 11, tramvai 25, tramvai 32, tramvai 8, tramvaie blocate, tramvaie bucuresti

0/1 COMENTARII
Budei Gabriel
10 dec 19:38
+0
VOTURI
-0
in legatura cu schimbarea traseului de autobuz 101 de la intersectia sos.pantelimon str.baicului prin str, baicului-b.duln garii obor,apoi traseul de baza,pentru asigurarea directa cu gara si autogara obor,nu are ce alte nemultumiri sa aiba loc pebtru ca nu se afecteaza nici o statie veche,portiunea de la str.baicului pana la sos. pantelimon comun cu 85,69-nu exista nici o alta statie.multumesc pentru intelegere!!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE