URĂRI ŞI MESAJE FRUMOASE DE FLORII pentru cei dragiMESAJE DE FLORII. Creştinii ortodocşi prăznuiesc, duminică, FLORIILE, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele, rememorând intrarea lui Iisus în Ierusalim, unde a fost aclamat de locuitorii oraşului şi întâmpinat cu frunze de palmier, şi fiind totodată sărbătoarea celor care poartă nume de flori. Mai jos vă prezentăm URĂRI ŞI MESAJE DE FLORII pentru cei dragi.

URARI SI MESAJE FRUMOASE DE FLORII pentru cei dragi
URĂRI ŞI MESAJE FRUMOASE DE FLORII pentru cei dragi
Foto: felicitari.ucoz.net

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. Sărbătoarea Floriilor este celebrată duminică de credincioşii ortodoxi, iar aproape 1,5 milioane de români poartă nume de floare. 

FELICITĂRI DE FLORII. Printre cele mai întâlnite nume de Florii în rândul româncelor sunt Viorica, Florentina, Florica, Floarea, Florina, iar la bărbaţi: Florin, Viorel, Florian, Florea, Florentin, Florinel.

La multi ani! În viaţă să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropeşti din cap până-n picioare cu IUBIRE şi să fii SĂNĂTOS!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împleteasca într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele: să calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare, să ai în ochii tăi priviri ca razele de soare, să ai o viaţă ca-n poveşti, cu vise implinite, să daruieşti celui ce-l iubeşti doar clipe fericite... La mulţi ani!

URĂRI DE FLORII. Un cer albastru fără nori,/ În calea ta să fie,/ Să ai în viaţă numai flori,/ Noroc şi bucurie!

Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de câmp, îţi mulţumesc de ziua ta.

FELICITĂRI DE FLORII. Departe-aş vrea de-aici să vii,/ În alte lumi senine,/ În dimineaţa de Florii/ Să mă cunun cu tine.

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

URĂRI DE FLORII. La muţi ani floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!

Totul pe lume se schimbă… doar florile se deschid în fiecare primăvară… Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi ureaza la mulţi ani!

Iubito, astăzi am să te îmbrac cu flori şi ai să vezi că dintre toate cea mai frumoasă eşti tu! La mulţi ani!

SMS-URI DE FLORII. Flori frumoase garofiţe,/ Să răsară-n calea ta./ Zile lungi şi fericite,/ Iţi doresc din partea mea!

Un buchet de flori, pentru o persoană mai speciala decât toate florile! La mulţi ani!

La mulţi ani, cu bucurie!/ Celei mai frumoase flori/ Ce-a răsărit în calea mea,/ Să-mi facă frumoasă viaţa.

MESAJE DE FLORII. FLORII. În duminica a şasea din postul Paştelui, cunoscută în popor şi ca Duminica Floriilor, Biserica Ortodoxă sărbătoreşte intrarea triumfală a lui Iisus Hristos în Ierusalim.

Floriile deschid săptămâna cea mai importantă pentru pregătirile de Paşte, aşa-numita Săptămână Mare, de după cele 40 de zile de post.

MESAJE DE FLORII. De Florii se mănâncă peşte, fiind a doua dezlegare din postul Paştelui, după cea din ziua Bunei Vestiri.

MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORII. Duminica Floriilor este precedată de Sâmbăta lui Lazăr. În această zi, Iisus Hrisos îşi arată din nou minunile, înviindu-l pe Lazăr, la patru zile de la moarte. Învierea lui Lazăr este simbolul învierii viitoare a neamului omenesc. După această minune, mulţimile strânse la porţile cetăţii l-au întâmpinat cu flori şi l-au aclamat pe Mântuitor, la intrarea în Ierusalim.

Etichete: florii, mesaje de florii, MESAJE ŞI URĂRI DE FLORII, SMS-uri DE FLORII, URĂRI DE FLORII

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE