URMĂRIRE ca în filme, în Bucureşti: Hoţi din magazine, prinşi cu FOCURI DE ARMĂPatru hoţi au fost prinşi cu focuri de armă de poliţiştii bucureşteni, după ce au furat câteva pachete de ţigări şi 100 de bonuri de masă dintr-un magazin din Capitală.

URMARIRE ca in filme, in Bucuresti: Hoti din magazine, prinsi cu FOCURI DE ARMA
URMĂRIRE ca în filme, în Bucureşti: Hoţi din magazine, prinşi cu FOCURI DE ARMĂ
Foto: realitatea.net

Poliţiştii bucureşteni au reţinut, luni, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, după ce aceştia au săvârşit o infracţiune de furt dintr-o societate comercială.

Luni, în jurul orei 23.45, poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi, prin intermediul 112, de către o femeie, cu privire la faptul că patru persoane necunoscute încearcă să pătrundă într-o societate comercială, situată în sectorul 1.

"Acţionându-se cu operativitate, au fost depistate persoanele bănuite, imediat după ce acestea au sustras bunuri, în vederea imobilizării acestora fiind folosit armamentul din dotare, executându-se două focuri de avertisment în plan vertical, după efectuarea somaţiilor legale, fără a rezulta victime sau pagube materiale.

În urma investigaţiilor efectuate a reieşit faptul că persoanele implicate s-au deplasat cu un autoturism în zona societăţii comerciale în cauză unde, în jurul orei 23.45, au pătruns în mod ilicit şi au sustras mai multe pachete cu ţigarete şi 100 de bonuri de masă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei.

În urma percheziţionării autoturismului au fost identificate şi ridicate obiecte ce ar fi putut facilita activitatea infracţională a barbaţilor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: focuri de armă, hoţi, urmărire ca în filme

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE