Urmărit de un tâlhar, după ce a făcut cinste cu îngheţate în Centrul VechiUn bărbat a fost tâlhărit, luna trecută, în timp ce se afla în Centrul Vechi. Poliţiştii transmit că victima a fost urmărită de un hoţ, după ce făcuse cinste cu îngheţată mai multor persoane.

Urmarit de un talhar, dupa ce a facut cinste cu inghetate in Centrul Vechi
Urmărit de un tâlhar, după ce a făcut cinste cu îngheţate în Centrul Vechi
Foto: puterea.ro

În noaptea de 31 august 2015, Poliția Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe o bancă situată în zona străzii Petre Ispirescu, sector 5, a fost găsit un bărbat, neidentificat, în stare de inconștiență, ce prezenta multiple leziuni la nivelul capului.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde s-a intervenit chirurgical în regim de urgență, informează Poliţia Capitalei.

Oamenii legii transmit că, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Secției 19 Poliție, care au demarat cercetări, atât pentru identificarea bărbatului, cât și pentru stabilirea condițiilor în care a suferit leziunile.

"Din verificările și investigațiile efectuate la localurile de alimentație publică din zonă a rezultat că persoana vătămată a mâncat la o terasă, după care a plecat, dar nu înainte de a oferi clienților mai multe înghețate. Ulterior, cercetările au stabilit, că imediat după ce a părăsit terasa, persoana vătămată a fost urmărită îndeaproape de către un individ necunoscut. În acest moment s-a conturat ipoteza că persoana vătămată a fost victima infracțiunii de tâlhărie, întrucât în răstimpul cât s-a aflat în local a avut asupra sa o geantă și un telefon mobil, care la momentul în care a fost găsit nu se mai aflau asupra sa.", transmit autorităţile.

Pe 2 septembrie, individul în cauză a fost identificat și condus la sediul Secției 19 Poliție pentru audieri. Asupra acestui bărbat, de 60 de ani, a fost găsit telefonul mobil al victimei, iar ulterior, în locuința acestuia a fost descoperită și geanta persoanei vătămate.  De asemenea s-a reușit identificarea victimei, aceasta fiind în continuare internată în spital.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe langă Judecătoria Sectorului 4 și Secția 19 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cu bărbatul de 60 de ani în stare de arest preventiv.

Etichete: Centrul vechi, hoţ, talharie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h