Următoarele 3 sezoane ale Champions League şi Europa League, transmise de Dolce Sport și Telekom TVTelekom Romania Communications a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018. 

Urmatoarele 3 sezoane ale Champions League si Europa League, transmise de Dolce Sport si Telekom TV
Următoarele 3 sezoane ale Champions League şi Europa League, transmise de Dolce Sport și Telekom TV
Foto: fanatik.ro

Astfel, dintre canalele de televiziune cu plată din România, cele Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competiții fotbalistice intercluburi din Europa, se arată într-un comunicat al operatorului, potrivit economica.net.

Meciurile vor fi transmise pe toate canalele Dolce Sport (4 canale SD şi două canale HD), dar şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile (mai multe detalii despre modalitatea de înregistrare și pachete sunt disponibile aici ).

Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, în direct sau în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămânale.

„Ne bucurăm să aducem încă o veste bună pentru microbiști în preajma sărbătorilor de iarnă. Ne-am propus de la început să construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă de la apariţia Dolce Sport, în 2010.

Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienții noștri se pot bucura de o experiență nouă și unică urmărind meciurile celor două competiții internaționale – de oriunde, pe orice tip de ecran și exclusiv pe Dolce Sport ," a declarat Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport.

Etichete: champions league, Dolce Sport, Europa League

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE