Următorul film din seria STAR WARS (Star Wars: Episode VIII) va fi lansat anul viitorSTAR WARS: Lungmetrajul "Star Wars: Episode VIII", următorul film din franciza "Războiul stelelor", va fi lansat în decembrie 2017.

Urmatoarul film din seria STAR WARS (Star Wars: Episode VIII) va fi lansat anul viitor
Următoarul film din seria STAR WARS (Star Wars: Episode VIII) va fi lansat anul viitor
Foto: cinemablend.com

STAR WARS: 

Astfel, filmul "Star Wars: Episode VIII", ce va fi scris şi regizat de Rian Johnson, va fi lansat în cele din urmă pe 15 decembrie 2017. Iniţial, producătorii acestei pelicule au anunţat că filmul urma să fie lansat pe 26 mai 2017.

Filmele hollywoodiene realizate cu bugete mari şi care sunt lansate în sezonul estival au atras un număr impresionant de spectatori în ultimii ani, însă Disney a remarcat succesul fenomenal pe care l-a avut cel mai recent film din această serie, "Star Wars: Trezirea Forţei", ce a fost lansat în decembrie 2015.

Acest lungmetraj a devenit deja filmul cu cele mai mari încasări din America de Nord, după ce a vândut bilete de peste 861 de milioane de dolari în Statele Unite şi Canada. De asemenea, cu 1,88 miliarde de dolari în box office-ul mondial, aceeaşi peliculă ocupă locul al treilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie.

Filmările de la "Star Wars: Episode VIII" vor debuta la Londra, în februarie.

STAR WARS: 

Fanii francizei se aşteaptă ca noul film să prezinte alte aventuri ale noilor personaje din franciză, Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Poe Dameron (Oscar Isaac) şi maleficul Kylo Ren (Adam Driver).

Veteranii francizei, Carrie Fisher (General Leia) şi Mark Hamill (Luke Skywalker) ar putea să revină la rândul lor în filmul din 2017, însă studiourile Disney nu au făcut deocamdată niciun comentariu în privinţa distribuţiei noii pelicule.

"Rogue One: A Star Wars Story", un film independent de franciza "Star Wars", cu personaje complet noi, dar care sunt inspirate din această serie cinematografică, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 16 decembrie 2016.

Tot miercuri, studiourile Disney au anunţat că vor lansa al cincilea film din populara franciză "Piraţii din Caraibe", în care joacă Johnny Depp, în mai 2017, o dată atribuită anterior următorului film din seria "Star Wars".


Etichete: star wars, star wars episodul 8

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE